7

Torsdag, du er helt okay

Torsdag har foreløbig været skøn og produktiv og for mit vedkommende helt i orden. Først ud i byen og gøre nytte med hænder, der elsker, at de igen producerer tegnsprog og bagefter hjem og lade hænderne gøre nytte til noget helt andet; nemlig at få pakket ordrer inde ved naboen, hvor den nye hjemmeside er blevet modtaget med en overvældende dejlig omgang ordrer, som vi er i fuld gang med at pakke.

Ind imellem er der grinet og foråret er på fransk visit. Jeg nyder det. Jeg elsker, at solen skinner og jeg ved, at de truer med helt andet vejr, når vi rammer weekenden, så det er med at trække alt det gode ud af dagene lige nu. Døren stod åben til lageret, mens vi nød lugten af forår – den svage, men umiskendelige lugt af gyllen på markerne tæt omkring Tjørnevang. Jo, det er altså lugten af forår og måske er ordet “nød” ikke det rigtige, men uanset om man kan lide lugten af gylle eller ej – de fleste kan nok ikke – så sender den altså signal til en Aalborg-hjerne om, at det er forår og det gør glad :-)

Torsdag

Vi har skudt telefon-tiden i gang i butikken, men den overlader vi til Kenneth. Oline og jeg tager på handlen. Der skal provianteres og vi er til krydret, varm mad, så mon ikke vi ender i noget indisk inspireret? Jeg tror det.

God aften til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide