7

Vindstød af orkanstyrke eller hvad snakker I om?

Nogen siger, at vi har set det sidste til solen heroppe i Nordjylland. Nu starter et nyt vejr med grå, tunge regnskyer og masser af vind. Vindstød af orkanstyrke. Jeg gider ikke! Jeg har nydt de sidste mange dage med forårsstemning og sol fra morgen til aften. Lyset gør godt og vi er sikkert mange, som trives allerbedst i netop det, men sådan skal det tilsyneladende ikke være i weekenden, som starter om et øjeblik.

Måske er det indeliv, strik, film og hygge, der skal være indholdet i stedet for terrasse-fejning, vinduespolering og krukkefornyelse? Det ser sådan ud, men så finder vi også ud af at nyde det. Uden problemer.

Tulipaner

Først venter en dag på kontoret. Den starter hjemme, for der skal eksperimenteres med kompatibilitet og det foregår blandt andet ved at sende frem og tilbage mellem ude og hjemme. Når jeg har forberedt tingene, tager jeg ind på kontoret og eksperimenterer videre, men først altså lidt forberedelser og så er det jo for øvrigt weekend lige om lidt.

Det er fredag. Ugens bedste dag. Den dag, hvor udsigten til fridage gør selv gråt og regn til en skøn oplevelse.

Må din fredag eksplodere med alt det, der gør starten på en dejlig weekend :-)

Du vil sikkert også kunne lide