9

Forår i Köln

Der var spirende forår i Köln, da vi ankom. Træer var i gang med at folde løv ud og kirsebærtræer, hvidtjørne og forsythia stod i blomst allevegne. Det var skønt og livgivende at lande midt i et forår, der havde forspring.

Vi ankom til en af de lune forårsdage. Det fortsatte ikke sådan og det passede fint, når vi alligevel ikke havde tiden til at nyde ude. Lørdag var et regnvejr kørt i stilling lige over Köln. Vi gik i messe-haller, så vi mærkede det kun på turen mellem haller på vej ind og ud, men vi nød nu alligevel synet af alt det saftigt-grønne og rosa, når vi fik chancen.

Köln, Tyskland

Köln, Tyskland

Köln, Tyskland

Himmelsengen

Kenneth og jeg boede oppe under taget med udsigt ind over Köln. På syvende etage sov vi i himmelseng og vågnede med kig til himlen.

Mig? Jeg bryder mig ikke om elevatorer og slet ikke dem, der er på størrelse med et kosteskab og klistret til i advarsler, så jeg tog trapperne. Op og ned. Inklusive højdeskræk, u-samarbejdsvillige ben og gennem trappetårn med glasfacade kravlede jeg op og ned gennem skakten og hver gang føltes det ekstra godt, når jeg nåede målet, fordi det var en overvindelse både fysisk og mentalt og sådan kan man finde selv-udvikling på de mest overraskende steder.

I dag har jeg gode ben og buske der grønnes og står på spring i min have. Det føles rigtigt.

Du vil sikkert også kunne lide