3

Morgen i selskab med Elon Musk, flerfarve-strik og lyden af søndag

Søndag er at vågne tidligt, men lade være med at stå op. Søndag er, at jeg går op gennem det morgenstille hus, for at hente mit strikketøj. Søndag er, at jeg puffer puder, banker dynen og tænder tv’et, for siden at sætte mig under selv samme dyne med strik, kaffe og 60 Minutes. Elon Musk interesserer mig. Jeg synes, at han er fantastisk, fremsynet, passioneret og med til at forandre verden.

Søndag er bare en langsom start og det passer mig med sådan én. Jeg strikker flerfarve-strik og jeg er så ringe til det, at jeg irriteres på mig selv, når jeg fumler med de sølle to tråde, jeg skal jonglere, men så husker jeg, at jeg har tid nok. Masser af tid. Så meget tid, som jeg gider have og lidt passioneret er jo også jeg, så mon ikke det går? Jeg tror det og øvelse gør som bekendt mester :-)

søndag

I går var en skøn dag med det dejligste besøg af Anne, Hanne og Tora. Vi sad ved spisebordet og som altid, når kvinder er samlet, blev verden vendt og jeg en god del klogere. Jeg kan lide at være i selskab med kloge kvinder. Det er meget berigende og jeg har aldrig forladt sådan et selskab uden at tænke, at det burde jeg gøre noget oftere. Det var herlige timer, så tak for dem I skønne kvinder ♥

I dag venter en langsom, skøn søndag. Sådan én af dem, jeg elsker. En med tid til at lave ingenting. Jeg er svært tilpas :-)

Du vil sikkert også kunne lide