10

Regnvejrsdag?

Regnvejrsdag

Så ankom mandag og det med regn og udsigt til en himmel, som ikke levner plads til lys eller sol. Måske solen kommer op af dagen, men lige nu er jeg glad for, at jeg ikke skal ud i vejret før senere, for det er ikke noget, der indbyder til skift mellem ude og inde i kombination med arbejde. Hvis jeg havde fri, ville jeg elske at gå tur i regnen. Jeg er vild med regnvejr og jeg priser mig lykkelig for, at det ikke blæser, som det gjorde i går. Jeg er ikke god til blæst, men regnvejr gør mig glad.

Jeg skal kun arbejde lidt og i spredt orden i dag, så der er tid til at starte morgenen langsomt. Jeg drikker kaffe og nyder, at jeg ikke skal skynde mig det mindste. Jeg skal først møde efter frokost, men fortsætter så ind i aftenen. Det gør ingenting. Når jeg går hjem i aften, har jeg påskeferie og den glæder jeg mig til.

Vi har planer om at sørge for, at der er plads til masser af hygge i påskeferien. Vi har planer om lam. Langsom lam. Vi har planer om familie og venner. Vi har planer om ikke at have for mange planer. Vi har planer om lige at ramme tilpas på alle planer. Påskeferie om snart. Jeg er klar! Også på en regnvejrsdag :-)

Rigtig dejlig regnvejrs-mandag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide