14

Sommersandaler og albuer

Vi endte inde i byens små handelsgader i går. Ikke ude i storcentret, som ellers har stået for skud de sidste mange gange, jeg har været med i butikker. Denne gang blev byen rundet og vi havde en dejlig og hyggelig tur, som endte med en skøn frokost på byens bryghus og adskillige nye investeringer for alle, der deltog.

Jeg fik f.eks. nye sommersandaler…

Sommersandaler

Sandalerne er fra Angulus og hvis du kan holde på en hemmelighed, så har jeg dem allerede i rød, men disse grå kunne jeg ikke stå for, så nu er jeg klædt på til de kommende sommerdage og -aftener, hvor der skal grilles, grines og nydes.

Sommersandaler

Det er måske ikke i dag, jeg taler om. Her er gråt. Et tæt skydække skjuler den sol, der skulle forsøde min søndag. Jeg havde planlagt, at jeg skulle sidde på terrassen og læse, mens jeg samlede kræfter til den kommende arbejdsuge, som blandt andet indeholder en opgave, som bare SKAL gennemføres. Jeg passer på albuen. Jeg bærer og løfter ingenting. Jeg går endda rundt med kaffekoppen i venstre hånd. Jeg prøver virkelig at huske, at der er noget at kæmpe for. Jeg glemmer det ind imellem, men min albue skal nok minde mig om det.

Om lidt kommer solen. Om et øjeblik går det hul på skydækket. Jeg véd det bare :-)

Du vil sikkert også kunne lide