7

Jeg satser på sol i dag

Dordogne, Sommeren 2014

Det giver jo absolut ingen mening at klage, når man står op til så blå en himmel. Jeg satser på sol i dag. Hørte I?

Vejrudsigten siger, at det bliver en blandet fornøjelse at være lige her i Paradiset de næste mange dage, men jeg er fuld af fortrøstning og det rager mig en bønne, om der er sol eller skyer på himlen. Jeg er alligevel hende, der sidder i skyggen og har det alt for varmt, men tørvejr holder jeg af.

I går fik vi voldsomme byger og alt blev drivende vådt og fugtigt var der allevegne, men alligevel spiste vi ude på terrassen. Muslinger, grillede rejer og fiskesuppe. Hele familien elsker fisk og skaldyr, så vi var svært tilpas med al den overflod af godt og det hele holdt tørt efter sidst på eftermiddagen.

Jeg måtte finde de lange bukser og striktrøjen frem, for der er køligt i disse dage, hvor der er overvejende overskyet og ind imellem regnfuldt. Så snart solen er fremme er her til gengæld voldsomt varmt og erindringen om sidste års varme dage bliver virkelighed på et øjeblik. I dag er der med garanti basis for både solbadning og pool for de af os, der holder af den slags tidsfordriv.

Mig? Jamen jeg har lige et lille strikketøj, der trænger til at motioneres, ligesom min lydbog trækker. Livet er godt i Dordogne.

Du vil sikkert også kunne lide