14

Kan man grine, kan man sagtens…

Nu skal det ikke hedde sig… og faktisk grinte jeg også bare og sagde okay, men altså…

Jeg har lige drønet rundt, som en flue i en flaske. Pludselig var det også mig, der måtte hente datter i skole. Nu og her. Ingen ko på isen. Jeg er igen kørende og svært tilfreds med det, så jeg kastede mig bare ind i bilen og af sted gik det til den anden ende af byen. Næsten altså, for jeg har det med at overdrive.

Ude foran skolen stod Oline og en ven. “Mor? Hvad siger du til, at du bare får min taske med hjem?”. Det var på det tidspunkt, jeg kom til at grine. Jeg er så ringe til at blive sur. Så fik jeg Olines taske med hjem. Vennen fik Oline med hjem og nu sidder jeg så her og har besluttet, at jeg blæser i fyraftensfløjten. Ikke om jeg gider mere!

Jo, jeg gider godt hamstre lidt. Der skal jo være nogen til at lave strikkeprøver, ikke? Ny Blackhill Tweed med blandt andet Angora og Cashmere. Det er svært ikke at være begejstret. Let som en sky, blødt som bare pokker og akkurat kompatibel med Comfort Cardigan, som Karina bar, da hun var heroppe hos Kenneth forleden. Jeg var helt og aldeles forelsket, så det er da nærmest for oplagt, ikke?

Jeg har noget med gråt. Og sort. De to har altid fulgt mig. Det stopper vist aldrig. I dag ligger der også gråt og sort på bordet. Nammenam, hvor det garn er for lækkert.

Jeg tror, at resten af dagen er dedikeret lidt gråt tweed og Liselottes velbefindende. Det er akkurat passende, synes Liselotte, hvis nogen skulle spørge :-)

Du vil sikkert også kunne lide