4

Myreflittig? Ikke mig …

Forfald

Nogen dage er bare ikke værd at spilde krudt på, så jeg spilder ikke krudt. Jeg har barrikaderet mig bag dynen, strikketøjet, computeren og rigeligt varm kaffe og jeg står ikke op, før Kleenex ikke længere tjener penge på mig. Her sidder jeg og planlægger strik, hæfter ender på det, som allerede er færdigt og overvejer, om jeg ikke kunne lokke Kenneth til også at servere lune boller med ost, for jeg er stadig ikke på toppen, men appetitten er vendt tilbage og det er i grunden gode tegn.

Jeg ser et naturprogram om ildmyren. Den er skræmmende god til at overleve og det er den, fordi ingen står alene og alle bidrager til fællesskabet. Myreflittig er ikke for ingenting betegnelsen for et menneske, som er i gang konstant. Solenopsis Invicta bliver analyseret af ingeniører og overraskende nok er det utrolig interessant. Man kan lære om alt fra sociale strukturer til konstruktionen af store, avancerede robotter. Myren er utrolig fleksbel og tilpasningsparat og jeg er fascineret.

DR2 udvider min horisont. Det kan jeg lide :-)

Du vil sikkert også kunne lide