12

Nye bedste venner

Irma

Det er svært ikke at forelske sig lidt, når der tumler en hvalp rundt i haven. Det er rigtig svært. Selv når hun besørger indendøre, spiser den ene dørmåtte, ondulerer mine strikkepinde og nægter at adlyde enhver form for forespørgsel er det svært ikke at være lidt forelsket.

Irma er en Welsh Terrier og hun er skøn, vild, forsigtig og utrolig charmerende. Annemette og Heidi hentede hende i Tyskland for en lille måned siden og nu var det endelig blevet tid til, at hun kunne præsenteres for sin jyske familie. Det er gået så utrolig godt. Oskar er bare verdens bedste hund, når det kommer til hvalpe. Han er god, gavmild og tålmodig. De skal nok blive bedste venner.

Oskar & Irma

Oskar deler alt og han er så hensynsfuld, at jeg bliver helt rørt, når jeg ser ham tumle med lille Irma i haven og han sætter tempoet ned, når han jagter hende og hun mister fodfæste et øjeblik. Han lader hende vinde. Han passer på hende og han opdrager hende. Han henter hende, når hun bliver kaldt på og ikke kommer. Han er bare verdens bedste lille hund, synes jeg :-)

Oskar & Irma

Vi har det sjovt. Specialt har jeg det skønt med at læne mig tilbage, når Annemette og Heidi farer rundt og tørrer op, opdrager, fjerner, skælder ud og insisterer overfor lille Irma. Jeg griner i skægget, når de insisterer på, at hun ikke må gå på trapper endnu, ikke må komme i haven uden opsyn og ikke kan hoppe op i en sofa endnu (Oskar viste det en gang og siden har ingen haft fred) o.s.v.

Ih altså… førstegangsforældre, siger jeg så og gnækker en lille bitte smule ;-)

Du vil sikkert også kunne lide