7

En time her og en time der …

Eftermiddagste

Vi er blevet foræret en time, siger nogen. Andre siger, at vi endelig får vores time tilbage. Jeg siger bare, at der er en ekstra time at drikke te, strikke og hygge i denne søndag og den slags skal man ikke spilde, så teen er forlængst brygget og om lidt vil jeg endelig synke ned i hjørnet i sofaen, hvor jeg vil nyde at lave absolut ingenting.

Jeg vil finde mig et lille, nemt strikketøj, som kan holde mig fanget og hænderne tilfredse, for jeg strikker til Oline lige nu og det er hårdt for hænder og fingre, kan jeg konstatere. I morges vågnede jeg med ondt i begge hænder og nej, jeg har ikke overgjort det. Jeg har strikket moderat, men tilsyneladende er det bare hårdt for mine hænder, når jeg begiver mig ud i andre kvaliteter end uld.

Jeg snupper lidt uld med op i sofaen sammen med teen og lysten til at se en film. Jeg har et par stykker, jeg gerne gider se. Måske jeg bare skulle tage mig sammen og gøre noget ved det :-)

Du vil sikkert også kunne lide