37

Hvis jeg måtte ønske noget i dag

Hvis jeg måtte ønske noget i dag, kunne det være at sidde på en café i Amsterdam sammen med alle dem, jeg elsker.

Hvis jeg måtte ønske noget i dag, kunne det være at sidde på en café i Amsterdam sammen med alle dem, jeg elsker. Vi skulle drikke kaffe, spise vafler og nyde søde, krydrede kager. Vi skulle drikke koldt og spise varmt og krydret senere, når sulten indhentede os.

I efterårets tidlige mørke skulle vi sejle på vandet i stilhed og med ansigter oplyst af gadelygterne langs kanalerne. Til slut skulle vi træde på land og være enige om, at gå en tur gennem den oplyste by i aftenmørket.

Vi skulle spadsere hen over Nieuwmarkt med hinanden i hænderne og vi skulle grine, for det gør vi. Altid. Vi skulle bare være sammen. Ikke andet.

I dag skal jeg være sammen med en lille del af dem, jeg elsker. Det bliver så dejligt og jeg er heldig, at de har lyst til at være sammen med mig. Skidt med, at det bliver i gråvejr og Gug. Vejret afspejler jo på ingen måde dagen. Jeg bliver enoghalvtreds. Det er vildt og godt og fantastisk heldigt, synes jeg.

God onsdag til jer derude ♥

Du vil sikkert også kunne lide