25

Vinkel Sjal, der koster mig min mentale sundhed

Det er næsten blevet sådan, at jeg hver eneste søndag henter håndarbejdet i stedet for at stå op. Det er omtrent den ypperste luksus, jeg kan forestille mig, når jeg sidder under dynen med kaffe og fjernbetjening indenfor rækkevidde, mens jeg strikker eller hækler. For øjeblikket hækler jeg. Jeg er stadig i gang med dræberen, som jeg så skammeligt har navngivet et ellers rigtig godt design, nemlig Vinkel Sjal af Jeanette Bøgelund Bentzen. Det er bare ved at slå mig ihjel af kedsomhed. Uendelige rækker af halve stangmasker og Liselotte er ikke nogen optimal kombination. Mange andre elsker det. Jeg keder mig, men resultatet ser ud til at være besværet værd …

hverdag 326

Jeg er ved den sidste trekant. Den er jeg startet på fem gange. FEM GANGE! De fire første fordi jeg troede, at det var den helt rigtige farve, jeg havde valgt og hver eneste gang fortrød jeg efter et ganske pænt antal rækker.

Til sidst vidste jeg, at jeg måtte have koral. Det fandt jeg ved Søstrene Grene. Bomuld. Tungt som bare h… og langt fra lige så luksuriøst og let, som den smukke Blackhill CottonWool, som udgør resten af sjalet, men farven var rigtig.

Nu er der håb forude. Jeg mangler ikke mange rækker og selvfølgelig har jeg i en fart bestilt farven koral i vores Blackhill CottonWool. Den kan vi da slet ikke undvære ;-)

Du vil sikkert også kunne lide