7

En dejlig dag …

En dejlig dag på Tjørnevang

En dejlig dag har vi gang i her på Tjørnevang. Faktisk en overraskende dejlig dag, for jeg havde ikke helt set, at solen sådan skulle få magt og give en – omend lidt blæsende – skøn sommerdag.

Jeg har været på terrassen og strikke. Jeg har været i haven og luge. Jeg har været på Feddet og vande. Jeg har vasket tøj, foldet bukser og fejet. Faktisk har jeg nået en hel masse og alligevel ikke, for jeg har også haft lange, skønne timer med strikketøjet mellem hænderne og en lydbog i ørerne. Jeg er i gang med min sommerferie-føljeton; et genhør med Jean M. Auels tre første bøger og der fra videre ind i den fjerde, som lige nu ligger på iPod’en og gør en eftermiddag i haven ekstra farverig. Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal mene. Jeg holder ud. Vi skal sammen til den bitre ende, Ayla og jeg.

Om lidt vil vi gå i gang med aftensmaden. Vi skal spise salat og et par gode bøffer. Jeg gider gerne.

Du vil sikkert også kunne lide