39

Mandag

Mandag har været mere end almindelig sej, men den slags får ikke øjenbryn til at grånes mere end de allerede er og et Ole Ernst bryn kan da flettes i en snæver vending hvis det er den vej, vinden blæser.

Nej, man skal ikke lade mos få fodfæste, så jeg fortsatte hjemme med endnu et par nærmest uopsættelige opgaver. Ifølge chefen, that is. “Arbejdet bærer lønnen i sig selv“, messer han, når jeg brokker mig og mener, at det er upassende at bede mig arbejde mere, end jeg allerede har gjort og det endda gratis. Han er helt ligeglad. I dag skulle der tages billeder af de nye garner. Mange og i stakkevis.

Der er nu alligevel også goder i enden af verdensfirmaet. Lad mig præsentere Jenny…

Hun voksede ud mellem mine fingre i går aftes, mens vi tog en alvor hyggeaften i sofaen. Hun er for lækker…

Jenny er strikket af en smule af den nye Blackhill Chunky, som passer perfekt til en pind 4½. Hun vil passe en lille yndighed på en 3 måneder, tror jeg. Hun er endnu ikke vasket, men jeg tror, at hun bliver endnu mere blid, blød og meget medgørlig. Det tegner altså godt, det der Chunky. Og Jenny med. Måske jeg skulle skrive en opskrift engang :-)

Du vil sikkert også kunne lide