3

Simreretter, weekend & babytæpper

Simreretter

Weekenden venter lige om hjørnet. Jeg glæder mig, for den giver tid til simre-retter, friskbagt brød og hygge med dem, jeg elsker. Jeg drømmer om en lækker curry eller en langsom okse- eller lammegryde. Masser af grønt og lang tid på et stille blus giver verdens bedste mad, efter min mening.

I går opdagede jeg, hvor privilegeret vi er, at vi normalt har fri adgang til varmt vand, for det betyder alverden for velværet, at jeg kan tage et varmt bad om morgenen, når jeg står op. Det er velgørende og rart at kunne vaske hænder mange gange i løbet af dagen og der er livskvalitet i at kunne holde varmen i eget hjem.

Kommunen havde lukket for varmen klokken 7 i går morges. Der blev åbnet for den igen omkring midnat. Da var jeg gået i seng, for at sidde oppe i et iskoldt hus, var ingen fornøjelse. Jeg frøs til sidst, men inden havde jeg fundet et hvilende strikketøj frem; babytæppet i perlestrik.

Nu blev det gjort færdigt, for det varmede dejligt ned over benene, mens jeg strikkede de sidste striber. Jeg tog et hurtigt foto i morges med min iPhone og det bliver jeg vist aldrig rigtig god til, men farverne kan du da få en fornemmelse af. Det skal vaskes, så det bliver smukt tæt, ensartet og blødt.

Babytæppe

Tæppet havner i MormorKassen™. Der vil det ligge og vente på et lille, nyt menneske. Jeg håber, at det bliver et lille myr, jeg skal lære at kende, der skal hygge under ulden, som er en dobbelt tråd Blackhill Højlandsuld. Babytæpper elsker jeg at strikke. De er ren terapi og dette har jeg elsket at lave, for det har været en fornøjelse at sammensætte farverne, som jeg er ovenud tilfreds med.

I weekenden skal jeg selvfølgelig også strikke. Der er et par projekter, som venter. Noget til gave. Noget til mig. Jeg glæder mig.

Rigtig god fredag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide