5

Lille Hue fra bogen Blød Begyndelse

Lille Hue fra Blød Begyndelse

Lille Hue fra bogen Blød Begyndelse

Nogen gange er det ikke modellen, men kvaliteten, der gør forskellen. Det er det i dette tilfælde, for modellen er en gammel kending, Lille Hue, mens garnet er nyt for mig. Jeg har ikke strikket i det tidligere, fordi jeg har været bange for, at det var for rigid og ville udløse smerter, når jeg strikkede. Det gjorde Baby Camel Silken heldigvis ikke, da jeg strikkede denne lille og utroligt lækre hue.

Garnet er helt igennem fantastisk. Det er det blødeste, jeg nogensinde har mærket og den glatte silke gør det til det perfekte garn til det virkelig luksuriøse babystrik. Det findes kun i denne farve, men når den er så smuk, gør det ingenting.

Lille Hue fra Blød Begyndelse

Jeg er meget begejstret for resultatet. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg må strikke mere til mormorkassen i denne og de andre luksus-silkegarner, vi har liggende på hylden hos Garnudsalg, for det er da sjældent, at jeg oplever så stor tilfredsstillelse ved så småt et stykke strik, som ved denne bløde og fine sag. Jeg drømmer om små undertrøjer, veste, cardigans og trøjer. Jeg forestiller mig babybukser, flere huer og små sokker. Der er ikke grænser for, hvad disse garner kan gøre helt igennem uimodståeligt, så det er bare med at komme i gang.

Huen vejer kun 24 gram og er strikket i en størrelse 3-6 måneder. Jeg tror, at den må følges op af en lille cardigan på et tidspunkt. Fordi jeg kan.

Hvis du har lyst til at se flere billeder af huen, kan du også se den lige her :-)

Du vil sikkert også kunne lide