7

Lønstrup og Restaurant Villa Vest

Lønstrup

Lønstrup er et af de fine steder at besøge langs kysten, synes jeg. Det er en hyggelig by, et smukt sted og så ligger her altså en skøn restaurant i absolut første række, hvis man kan lide havudsigt, mens man nyder mad, som efterlader smil og gode minder.

I går tog vi til Lønstrup med gode venner. Livslange venner. Der er noget magisk over at have venner, som rækker helt tilbage til ungdommen og tiden før nærmest alting. Vi er meget heldige, at vi har det.

Lønstrup

Lønstrup

Vi gik en kort tur gennem et lille stykke af byen, før vi endte helt ude i første klitrække. Vi skulle på Restaurant Villa Vest. Vi havde glædet os hele ugen og som sædvanlig blev vi ikke skuffede. Det er en helt igennem dejlig atmosfære at nyde, når man træder indenfor dørene i den smukke, gule villa.

Restaurant Villa Vest, Lønstrup

Restaurant Villa Vest, Lønstrup

Lige her på kanten af Vesterhavet ligger den smukke villa, som nu er indrettet til restaurant og herinde bag de smukke, småsprossede vinduer, excellerer de i oplevelser af den gode slags, synes jeg.

Man bliver altid modtaget af smilende personale og i går var vi ikke mange i restauranten, så vi var heldige at komme til at sidde i første parket til Vesterhav og solnedgang, som skulle vise sig at blive betagende smuk, hvilket ikke er nogen overraskelse, når man ser på vejret på billederne. Det var utrolig smukt i går.

Vi gik på med krum hals og bestilte en “Fuld skrue”, så vi skulle bare læne os tilbage og nyde. Ikke noget med store, svære beslutninger til os. Alt var nøje tilrettelagt og der var kun tilbage at glæde sig til alle de oplevelser, der ventede forude. Vi blev ikke skuffede. Mad og de tilhørende vine var udsøgt fra ende til anden.

Restaurant Villa Vest, Lønstrup

Restaurant Villa Vest, Lønstrup

Restaurant Villa Vest, Lønstrup

Restaurant Villa Vest, Lønstrup

Jeg husker ikke alle delene i menuen. Der blev budt på utroligt mange fantastiske ting. Jeg kan ikke huske dem alle sammen, men der var jomfruhummer, masser af trøffel, udsøgte vine, tre forskellige slags smør, musling, champagne og verdens bedste selskab. Det var bare helt igennem fantastisk.

Eneste minus? De glemte vores kaffe med sødt og avec. Os? Jamen vi var i den grad mæt på oplevelser, så det var først på vej hjem, at vi kom i tanke om, at den der kop kaffe egentlig havde gjort godt… og så var det jo for sent. Vi manglede ikke noget og det er ingen klage. Vi snupper kaffen næste gang.

Du vil sikkert også kunne lide