6

Vesterhavet på en dag som denne

På en dag som denne, hvor morgenen er så varm, at jeg uden problemer kan træde ud i haven og tage inspektionsrunden sammen med Oskar, drømmer jeg lidt om Vesterhavet.

Når himlen er høj og solen varmer, er jeg klar til at nyde havets brusen og bølgernes skønne skvulpen blidt mod en kystlinje, der kun brydes af de sten, der er skyllet op. Jeg elsker Vesterhavet. Jeg elsker vestkysten. Jeg holder af østkysten, men jeg elsker vestsiden af Danmark.

Vesterhavet

Jeg har ikke tid til strand og vand i dag, men det gør ind imellem godt bare at drømme, for det kan næsten gøre det ud for at stille den sult, der nager indeni. Sådan er det også med den sommerferie, som for øjeblikket er mine længslers mål. Det hjælper at dagdrømme lidt om alle de timer, der skal nydes i Dordogne om et øjeblik.

Vesterhavet

Ferietiden er startet ved Garnudsalg. Det er ganske vist lidt tidligere, end vi plejer at tage hul på den, men den er altså skudt i gang og vi har den første medarbejder af sted på ferie. Det er hende vel undt og jeg håber, at hun kommer hjem med fornyede kræfter og har fået slappet af, for alle vores dejlige ansatte arbejder til hverdag med et kæmpestort engagement og en lyst til at gøre deres allerbedste og de gør det imponerende godt, så deres ferier glæder mig altid.

Der er noget særligt over den ferietid. Jeg elsker den. Jeg holder meget af at sende af sted med ønsker om en god ferie og jeg elsker, når der fortælles om sjove, unikke eller spændende oplevelser. Jeg er en af dem, der gerne hører om andres ferier. Om lidt er den første retur og kan dele ud af anekdoter fra en forhåbentlig skøn ferie.

Om ganske få uger venter min. Jeg glæder mig.

Du vil sikkert også kunne lide