8

Ferien har endelig indhentet mig

Ferien har endelig indhentet mig og jeg er noget så klar. Forude venter godt tre uger i Dordogne.

Nu er det nemlig sådan, at jeg har udfyldt den sidste arbejdsdag hos Garnudsalg og har taget hul på sommerferien. Lukket og slukket. Taget hul.

Ikke at jeg helt har forstået det, men det er faktisk sådan, at jeg ikke skal på arbejde de næste 27 dage. SYVOGTYVE DAGE. Det er noget, der ligner en måned så meget, at jeg ikke vover at tænke tanken til ende, men en ting er helt sikker; jeg glæder mig til samtlige syvogtyve dages frihed.

Ferien har endelig indhentet mig - mød mig i Dordogne

Forude venter ferieforberedelserne. Dem, jeg ikke er vanvittig god til, men hvert år øver mig på at forbedre.

Der skal pakkes til de mange ugers lediggang. Jeg skal vaske og tørre. I lyntempo. Alt skal være klart i morgen aften og det bliver det. Min pakkeliste viser sig altid at være eminent, for jeg er sådan en, som ikke kan finde ud af at være i god tid, men altid venter til sidste sekund, hvor jeg så feberpakker. Med listen glemmer jeg ingenting.

Jeg er smugstartet med lidt vasketøj. De første kjoler er vasket. De to, jeg skal have med. Måske der har sneget sig en enkelt eller to mere med, men i hvert fald har jeg taget hul på forberedelserne.

Inden vi tager af sted, skulle Oline til eksamen …

I dag bestod Oline sin eksamen. Fjerde modul på sygeplejerskeuddannelsen er i hus. Hun har været så utrolig sej. Hun har haft ti ugers praktik på en afdeling, som kræver rigtig meget både menneskeligt og fysisk og hun har klaret det, så jeg er både meget stolt og utrolig imponeret af det smukke og empatiske menneske, hun er. Hun bliver en fantastisk sygeplejerske. Jeg er slet ikke i tvivl.

Der er basis for en rigtig god feriestart. Jeg tror, at jeg vil indlede den med sofahjørne og strik. Jeg må godt.

Du vil sikkert også kunne lide