5

En uge i Blokhus er slut

Vi kørte til Garnudsalg klokken otte i morges. Vi pakkede kufferter, badede og fik lukket, slukket og låst efter os, inden vi satte kursen sydover. Oskar og jeg tog den sidste tur rundt i klitterne, inden vi vendte tilbage til Kenneth, som var i gang med at pakke bilen. Vi har nemlig haft en skøn og intens arbejdsuge i Blokhus. Vi har boet dejligt, spist skøn mad og allerbedst har vi fået arbejdet meget intenst og har flyttet små bjerge, men vi er ikke de eneste.

Personalet har hjemme i Garnudsalg rendt meget, meget stærkt og har flyttet flere tons garn på de sidste dage, hvor de har arbejdet flittigt med at pakke ordrer til vores skønne og tålmodige kunder, så ingen hviler på laurbær her i biksen.

Vi nåede ned til Vesterhavet to gange. Det lyder helt tosset, tænker jeg nu. Jeg elsker Vesterhavet. Det giver ingen mening, at jeg ikke har været der hver eneste dag ugen igennem, men sådan er det ikke. Vores fokus har været arbejde og det er blevet sådan. Vi har haft smuk udsigt til klitter og lyng, men vi har arbejdet og ikke ladet os distrahere. Luft har vi drukket, når Oskar er luftet. Resten af tiden har vi siddet med næserne i hver sin skærm. Det giver pote nu, for vi rykker fremad mod start.

Nedenfor er lidt stemningsbilleder, for smukt og dejligt er der altså bare deroppe. Vi har nydt det med vinduer og døre stående åbne og kun én regnvejrsdag har vi haft.

Blokhus

Blokhus

Blokhus

Blokhus

Blokhus

Hybenroser

Blokhus

Blokhus

Blokhus

I går fyldte Oline 22 år. Vi havde aftalt, at hun skulle hente mor og så ville vi stå klar til at fejre hende i Blokhus og sådan blev det. De ankom sidst på eftermiddagen til kagekone (ja, bageren i Hune staver måske som en brækket arm, men ti er bedre end ingen, som vi enedes om) og gaver, inden vi tog ud i byen for at spise Olines yndlings-spise; nemlig skaldyr og helst i rigelige mængder.

Blokhus

Klausen Fisk & Skaldyr

Klausen Fisk & Skaldyr

Vi spiste på Klausen Fisk & Skaldyr og sikke en fest. Frisk var det hele og det smagte, så vi slet ikke kunne stoppe igen. Vi blev stopmætte. Bagefter tog vi på stranden et øjeblik …

Blokhus

Fødselsdagsbarnet kunne lide at blive fejret, men hvem kan ikke det :-)

Oline og mor tog hjem sidst på aftenen. Kenneth, Oskar og jeg blev og snuppede den sidste overnatning, inden vi som sagt pakkede og kørte til Aalborg denne morgen. Det har været dejligt at have muligheden for at tage af sted og få arbejdet intenst, men nu er det også bare så dejligt at være hjemme igen og få lov til at tage plads i Garnudsalg, hvor vi hele dagen har haft besøg af de skønneste kunder og alle i dejligt humør. Vi elsker sådanne fredage :-)

Du vil sikkert også kunne lide