13

Søndag er IKEA, Ribe og sofa

Søndag var begyndende ondt i halsen, men inden vi nåede til frokost, var der kun en rest tilbage. Det var jeg sådan set svært tilfreds med, for jeg havde planer om lidt rengøring og oprydning. Da det var gjort, lokkede jeg Kenneth med ud på tur. Der skulle gøres en masse indkøb til denne sæsons første strikkecafé, som er i morgen aften og jeg ville gerne, at vi fik overstået de fleste af dem i dag. Det lykkedes vi med.

IKEA er fyldt med mennesker på en søndag. Det ved du sikkert godt, men jeg fik et chok. Jeg troede, at vi kunne være der alene og jeg faktisk fik en reel chance for at tænke, tage begavede beslutninger og måske endda hygge mig undervejs, men nej. Jeg blev skubbet, mast, skyndet på og til sidst var både Kenneth og jeg i en tilstand af mild stress og på nippet til at stryge flaget og sigte direkte efter bilen, men vi holdt ud.

Nu er vi i land med mange af de ting, jeg skulle have indkøbt og forberedt i morgen. Eftermiddagen er forlængst gået, men vi er endelig hjemme og jeg er så klar til sofa og strik.

sondag 186

Jeg er gået i gang med Ribe fra Susie Haumanns nye bog; Urban. Det er et skønt opskriftshæfte med ti forskellige bud på sjaler og tørklæder og som sædvanlig er jeg vild med de fleste fra hendes hånd. Bagefter venter Århus. Efter Århus venter Tversted og så Silkeborg, tror jeg. Måske jeg får strikket mig gennem alle bogens modeller. Smukke er de i hvert fald.

I første omgang strikker jeg til butikken. Senere kommer dem, jeg selv skal have. Man må jo prioritere :-)

Du vil sikkert også kunne lide