8

Jeg startede dagen med at køre til Lindholm

Oline og jeg startede dagen med at køre over Limfjorden til Vendsyssel eller nærmere bestemt til Lindholm. Vi havde tid ved frisøren, så inden længe sad vi i stolene og fik purret op i krøllerne, for vi trængte. Det blev – som altid – rigtig flot og vi kørte fra salonen smukkere, end da vi ankom. Det er ikke noget skidt bytte for et par timer i Lindholm med udsigt til verdens dårligste vejr; slagregn og slud med snefnug så store og våde, som en hav-dyppet puddel.

Mit kort var rødglødende, da vi forlod Lindholm …

Jeg startede dagen med at køre til Lindholm

Vi kørte retur over fjorden til Aalborg-siden, hvor vi hører til. Vi drejede til højre på broen og kørte ud mod Vestbyen. Vi skulle ud forbi færgen til Egholm eller nærmere bestemt ud forbi stedet, hvor den holder til. Efter vores ærinde der, kørte vi ud gennem Mølholm, Gl. Hasseris og op langs Skelagervej, til vi ramte møllen. Den vi alle kender. Altså os fra Aalborg. Møllen på Hobrovej.

Huset ved møllen har længe været til salg. Nu måske ikke længere, for jeg kan ikke finde det nogen steder hos byens mæglere, men virkeligheden er også, at det efterhånden har stået tomt så længe, at det ligner noget, der er ved at falde fra hinanden. Det var engang virkelig velholdt. Det er det ikke længere og det er i grunden synd, men ingenting tåler at stå ubeboet ret længe, før det ligner noget i forfald. Vi passerede huset på vej Over Kæret på vej ned til Gugvej.

Snart var vi hjemme. Vi spiste en sen frokost med Kenneth og efter den fik jeg dagens første kop kaffe.

Jeg er lige blevet færdig med den. Pludselig skinner solen smukt ind ad vinduerne og ned over bordet, hvor en træt buket minder mig om, at jeg gerne vil have lidt forår ind i form af nogle grene og andet grønt. Måske skulle jeg sætte mig ud i bilen og smutte hen til Gug Planteskole. Jeg er sikker på, at de har lige det, jeg drømmer om.

Mon Kenneth gider …

Du vil sikkert også kunne lide