7

En vidunderlig mini-ferie

De sidste mange dage har været brugt med Kenneths ældste bror og vores svigerinde. De ankom torsdag eftermiddag og siden har vi bare nydt deres selskab. Det endte som en vidunderlig mini-ferie. Det har været dage fyldt med snak, hygge og langsom livsførelse, som det sig hør og bør, når temperaturerne nærmer sig en varm augustdag sydpå.

Vi har levet ude på terrassen. Det er ganske få måltider, der er indtaget indenfor, for vejret har i den grad indbudt til, at vi fandt udenfor fra morgenstunden og vi er ikke trukket ind, før det var strengt nødvendigt. Livet er godt på sådanne skønne, varme dage og vi har forstået at nyde dem. Kenneth måtte lørdag ud og købe ny parasol, men den var nødvendig for at nyde optimalt og vi fik i den grad glæde af den parasol. Den var faktisk helt uundværlig.

De sidste mange dage har været brugt med Kenneths ældste bror og vores svigerinde. De ankom torsdag eftermiddag og siden har vi bare nydt deres selskab. Det endte som en vidunderlig mini-ferie. Det har været dage fyldt med snak

Pia strikker også og lørdag var mor nede og hygge med os. Hun strikker selvfølgelig, ligesom jeg gør, så der var pinde, der glødede, mens snakken gik hele eftermiddagen i skyggen af den nyindkøbte parasol. Den gjorde hele forskellen.

Vi har grillet. Vi har grillet fisk og fede bøffer. Vi har grillet grønt og sødt. Vi har i det hele taget ikke brugt køkkenet særlig meget i de sidste mange dage, for er vejret med os, elsker vi at flytte det hele udenfor.

Morgenerne har i disse dage været ganske særlige. Jeg har dem altid for mig selv og sådan har det også været i weekenden. Stille morgener med kaffe, Oskar i løb rundt i haven og en utålmodig venten på, at mit pibeved skal springe ud og indhylle terrassen i sin vidunderlige duft.

Mens jeg venter, nyder jeg alle de smukke syrener, vi heldigvis har i haven. Vi har selv sat hver og én og jeg kunne fristes til at sætte mange flere. Jeg elsker dem!

Vi var på arbejde fredag i Garnudsalg. Selvfølgelig var vi det, men alligevel har disse dage føltes som en lille mini-ferie med plads til ingenting og gode mennesker. Det har gjort godt indeni, kan jeg mærke. At slappe helt af, komme ned i gear og så få foræret skønne timer i selskab med svoger og svigerinde – så bliver det ikke meget bedre, hvis du spørger mig.

Vi blev alene i går eftermiddag. Da kørte de mod Frederikssund igen. Bagefter var huset helt stille og tomt, men det er sådan og vi ved det. Vi vænner os bare aldrig til altid at savne.

Den forgangne uge har været helt igennem vidunderlig. Vi har set familien. Vi ønsker os egentlig ikke ret meget mere. Det skulle da lige være flere dage af samme slags. Tak.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide

7 kommentarer

 • Avatar
  Svar
  Pernille
  30. maj 2017 at 22:12

  Det lyder altså også bare dejligt. Antiklimaks til trods :)

 • Avatar
  Svar
  Henriette
  29. maj 2017 at 17:53

  Jeg bliver simpelthen nødt til at spørge til menuen…..hvad er det for en sauce I fik til jeres fisk, det ser så lækkert ud!!
  Mvh Henriette

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   29. maj 2017 at 19:47

   Det er en hjemmerørt mayonnaise med friske krydderurter, Henriette :-)

 • Avatar
  Svar
  Karina Simonsen
  29. maj 2017 at 13:05

  Det lyder så dejligt og hyggeligt. Jeg håber, du er kommet helt ovenpå, og at I snart kan se (også denne del af) familien igen. Tak også for smukke billeder. God uge!

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   29. maj 2017 at 13:32

   Tak Karina og jeg håber også, at der ikke går alt for lang tid, inden vi igen ses :-)

 • Avatar
  Svar
  VenterPaaVinBlog
  29. maj 2017 at 12:17

  Hvor lyder det dejligt – min kæreste og jeg brugte weekenden i sommerhus og boede også bare på terassen (:

  A

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   29. maj 2017 at 13:29

   Det er forståeligt, for der var jo vidunderligt vejr :-)

  Byd gerne ind