28

Kommen til et lille frø

Ventetid er noget underligt noget, for når man er bange, som jeg var inden operationen, smutter koncentrationen nemt. Det resulterede i, at jeg ikke kunne læse, for jeg tabte tråden konstant, men strikke; dét kunne jeg! Automatstrik dur fint, når man bare skal have hænderne beskæftiget, så derfor blev det til endnu en babyvest, som er endt med at være både blød, varm og luftig.

Nu skal jeg nok snart finde noget andet at strikke, men som sagt har denne model dækket mine behov, da evnen til at fokusere ikke var på toppen. Den er så ligetil, at man slet ikke behøver tænke.

Fakta:

Design: Babyvest fra Askeladen – denne cirka str. 12-18 måneder.

GarnBlackhill Højlandsgarn fra Garnudsalg.dk i farven Kommen samt en smule Uld/Cashmere 28/4 i farven Honning. Vesten er akkurat så blød som sådan en skal være, når man er en toplækker unge med æblekinder.

Pinde: 3½ – naturligvis mine elskede KnitPro hurtigstrikkere i metal.

Garnforbrug: i alt 63 gram.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Jeg har strikket lige præcis som opskriften beskriver. Det er en rigtig fin model, som er gennemtestet af mere end én generation, så if it ain’t broken, don’t fix it :-)

Du vil sikkert også kunne lide