51

Exploration Station – skulle jeg strikke et mere?

Jo, det er sådan. Exploration Station – skulle jeg strikke et mere? Jeg er ikke blevet skør, men det var sjovt at strikke og jeg er – overraskende nok – temmelig vild med dette sjal, som stikker langt udenfor noget, jeg ellers ville strikke.

Når man pludselig er overbevist om egen genialitet

Jeg var i tvivl om farvevalget i starten, men efter ganske kort tid, var jeg overbevist om egen genialitet – noget, der af andre bliver oplevet som frygteligt irriterende, men ikke desto mindre gør den slags virkelighedforvrængning mig til et mere omgængelig menneske, end da jeg stadig var i tvivl og hele tiden stillede spørgsmålstegn ved egne valg. Jeg ville altså tilsyneladende gerne ligne en meget, MEGET stor bi

Exploration Station - skulle jeg strikke et mere?

Det var sjovt fra start til slut

Sjalet et spændende og sjovt at strikke, fordi det hele tiden udvikler sig og der er ikke de store chancer for at nå at kede sig, når man er i gang. Det bliver nyt lige akkurat når, man er ved at være mæt af ret-strikkede bananer. Han er smart, ham Stephen West.

Der er hele tiden nye teknikker, forskellige teksturer og så er der den i-cord, jeg elsker. Nogle hader den, fordi den er langsom af lukke af med, men jeg synes altid, at den er arbejdet værd. Den gør bare noget helt særligt fint for stabilitet og elegant finish, hvis du spørger mig.

Exploration Station får en varm anbefaling her fra

Skal du i gang med et af Stephen Wests designs, tror jeg egentlig gerne, at jeg vil anbefale dette. Opskriften er også oversat til dansk og der er så meget teknik at lære, som ikke er vanskeligt, men meget nyttigt at kunne efterfølgende.

Jeg har strikket sjalet i hele fire forskellige kvaliteter og jeg tænker, at det ikke er så afgørende, om kvaliteterne er de samme, men mere om strikkefastheden er nogenlunde den samme. Størrelsen på sjalet kan jo godt variere en smule, uden det gør det mindste.

Fakta:

OpskriftExploration Station af Stephen West.

Garn: Sjalet er strikket i

Pind: 3.75

Garnforbrug: Et fed af hver farve er taget i brug.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Her er et sjal, der er sjovt at strikke fra start til slut. Jeg synes, at det er en sjov introduktion til Stephen West og hans vilde og sjove design, fordi det netop giver dig en fin fornemmelse af, at det ser kompliceret ud, men slet ikke er det. Opskriften er også med dansk oversættelse.

Du kan se mere her.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide