7

Varm luft og sommerstemning

Om et øjeblik er det en måned siden Kenneth og jeg fejrede, at vi havde været gift i 25 år. Det gjorde vi ved at køre en tur til Timmendorfer Strand, som ligger lige ved Østersøen.

Vi vidste ingenting om stedet, men jeg havde besluttet, at det var dagen for et lille eventyr og jeg var tidligere faldet over et foto af en strand fyldt med strandstole og en stemning af sydlandsk riviera. Jeg havde svært ved at tro, at det kunne findes lige akkurat der, men min mistænksomhed blev gjort til skamme.

Varm luft og sommerstemning

Timmendorfer Strand er ikke stor og prangende, men denne torsdag var den indhyllet i varm luft og sommerstemning og vi nød det hele, mens vi gik ture, så på kunst og ikke mindst sad på café og hyggede os med at tale sammen og iagttage alle de, som gik forbi.

Jeg var helt sikker på, at vi havde gået i skole sammen

Utroligt nok valgte vi at slå os ned lige ved siden af et bord, hvor der sad en mand, jeg ikke har set, siden vi begge var tolv. Alligevel var jeg helt sikker på, at vi havde gået i skole sammen. Kenneth måtte spidse ører og lige konstatere, at de talte dansk ved bordet, inden jeg gav mig til kende.

Utroligt, som tiden kan gå og man alligevel sagtens kan kende hinanden.

Varm luft og sommerstemning

Vi afsluttede dagen hjemme på hotellet. Vi blev mødt af champagne, så snart vi trådte ind på værelset. Det var skønne Susanne, der havde bestilt på langdistancen.

Champagnen blev nydt med kig til søen, inden vi gik over på den store, udendørs terrasse og spiste en skøn middag. Det blev nogle vidunderlige dage, vi havde syd for grænsen.

Om lidt snupper vi nogle flere dage syd for grænsen. Jeg kan næsten ikke vente …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide