17

Jeg selv er slet ikke i tvivl. Strik har beriget mit liv.

Der er udkommet ny bog; Knitlandia – a knitter sees The World af Clara Parkes. En skøn, sprudlende historie om, hvordan strik kan berige et liv og byde på oplevelser, man næsten ikke har fantasi til at forestille sig. Jeg glæder mig til at læse den.

Jeg selv er slet ikke i tvivl. Strik har beriget mit liv.

Mit arbejdsliv udspringer af min kærlighed til at skabe og ikke mindst at strikke. Min fritid er fyldt af strikkepinde og garn og jeg har skønne venskaber, der er formet omkring et par strikkepinde og lidt uld.

Dejlige venner, masser af oplevelser, nye kundskaber, rejser i ind- og udland og et liv fyldt med fællesskaber, hvor jeg kan dele mine interesser er resultatet af min kærlighed til at skabe med garn og pinde og jeg kan slet ikke fortælle dig, hvor fantastisk jeg synes, det er, for jeg husker sagtens tiden inden de sidste måske ti år. Tiden hvor jeg strikkede alene og ingen havde at dele passionen med.

 

Clara Parkes fortæller lidt om den nye bog på en aften i Strand i New York. Hun fortæller netop om det med at være alene-strikker og det at føle sig lidt sær, fordi man strikker og så pludselig opdage, at man ikke er alene.

I dag findes strikke-fællesskaber både lokalt, nationalt og internationalt og det er ikke ualmindeligt at rejse – endda langt udenfor eget lands grænser – for at deltage i forskellige garn-relaterede begivenheder. Det er ikke et særsyn, at vi tager fri for at kunne deltage i arrangementer, der omhandler det at skabe med hænderne. Vi trawler nettet tyndt for at finde de mest spændende festivaler, de sejeste undervisere eller det mest unikke eller særlige garn.

Strikkere nikker bare forstående, når vi deler disse passioner med hinanden. Udenforstående ryster på hovedet, men i dag er det sådan, at vi sagtens finder fællesskaber, der forstår. Vi er ikke alene. Vi sidder ikke længere derhjemme og strikker eller hækler alene. Vi mødes. Vi skaber sammen. Vi beriger hinandens liv. Jeg elsker, at det er sådan ♥

Jeg glæder mig til at læse Knitlandia.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide