7

Måske er det årstiden, men jeg savner

Måske er det årstiden. Måske er det den sædvanlige udlængsel. Måske er det bare mig, der er rejselysten. I hvert fald savner jeg Amsterdam noget så frygteligt. Jeg drømmer om at tage på forlænget weekend og gerne med dem, jeg holder af.

Det er to år siden, vi sidst besøgte byen. Det er alt for lang tid at vente, hvis du spørger mig.

Måske er det årstiden

Der er altid nyt at opleve i Amsterdam

Farverne udenfor minder mig om den sidste tur vi havde. Oline var med og det var en skøn tur med plads til at opleve lige præcis det, vi havde lyst til. Vi har efterhånden været der mange gange, men Amsterdam er en by, man aldrig bliver færdig med, hvis man kan lide sjove caféer, alternative supermarkeder, små specialbutikker og spadsereture langs de smukke kanaler.

Byen skifter udvalget med jævne mellemrum. Hver gang vi kommer tilbage, er der kendte steder, vi skal besøge, men der er også altid bunken af overraskelser eller sedlen med ønsker, så ingen behøver kede sig og tiden er alt for kort.

Jeg ved, at Oline gerne vil vise Mikael Amsterdam. Det forstår jeg godt. Det er en fantastisk by, som ikke kun har sneget sig ind i mit hjerte, men også hendes. Måske kan jeg lokke dem med en tur, hvis jeg kan få det planlagt i en tidslomme, der kan passe alle. Det er i hvert fald fristende at arbejde på idéen – og ikke kun fordi jeg længes. Det kunne være utrolig hyggeligt.

Vi har hver vores idéer om hvor og hvad

Oline ville insistere på De Negen Straatjes og jeg ville insistere på en tur ned i De Haarlemmerdijk, hvor butikkerne også er særligt interessante, ligesom jeg nok lige ville en smut forbi Stephen & Penelope. Kenneth ville bare nyde at trave gennem byen. Han ville have øje for alt det lækre, det særlige og det eksklusive, for det kan han spotte på lang afstand. Han ville trække os ind på spændende, sjove eller skæve spisesteder og caféer og han ville sørge for, at vi fik oplevelser, vi ikke glemmer igen.

savner jeg Amsterdam

Kalenderen var ude af trit med virkeligheden og det er i orden med mig

Det er søndag. Jeg var overbevist om, at vi skulle have gæster i dag. Altså indtil jeg opdagede, at de står noteret i kalenderen både denne og den kommende søndag. Det viste sig, at der er en uge til, vi skal hilse dem velkommen, så tak for ikke at have styr på dit liv, Liselotte. Du fik lige en søndag uden planer foræret og dem ved jeg, at du elsker.

Måske kan jeg lokke Kenneth i fordærv. Jeg ved præcis hvordan …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide