19

Andre gange sætter de sjælen fri

Længsler er en underlig størrelse, for de kan antage alle mulige former. De kan handle om alt mellem himmel og jord og de kan efterlade en stille sitren, en næsten fysisk smerte eller en glad forventning. De kan optage vores tanker i et omfang, der gør os utilnærmelige og indadvendte eller de kan fylde så meget, at vi er nødt til at dele ud af dem.

Nogle gange binder de os fysisk til steder, vi ikke vil være. Andre gange sætter de sjælen fri og lader os flyve af sted på et tæppe af drømme …

Andre gange sætter de sjælen fri

Jeg længes konstant. Det gør du sikkert også …

  • Jeg længes efter sommer og sol, varme og lune aftener med svømmeture i mit elskede Vesterhav.
  • Jeg længes efter mere tid. Tid til mig. Tid til at lave det, jeg holder af. Tid til at skrive. Ord. Masser af ord.
  • Jeg længes efter tid med min familie og mine venner. Tid til søndagsmiddage så menneskeligt omfangsrige, at der skal dækkes med umage tallerkener og ekstra stole om bordet.
  • Jeg længes mod akvarel, kul og fordybelsen, der ligger i timerne med koncentereret skaben med hænder, der automatisk finder vej på papiret.
  • Jeg længes efter alenetid. Tid til at være stille og tid til at køre på eventyr. Alene.
  • Jeg længes efter tid med dem, jeg holder af. Tid til fordybelse i hinanden og de liv, vi lever.
  • Jeg længes efter at køre gennem Alperne. Jeg savner synet af køer, der græsser oppe på skråninger så høje, at jeg ikke forstår, at de kan.
  • Jeg længes efter at indtage sommerhuset, vi er i gang med at renovere. Det lille, beskedne sted, som ligger så smukt midt i klitlandskabet langs Vesterhavet.
  • Jeg længes altid, men …

Faktisk er alle mine længsler af den slags, der kun motiverer. Motiverer til rejsen, der skal realisere de drømme, de indeholder. Jeg arbejder på det hele. Hver dag arbejder jeg på at finde muligheder i stedet for begrænsninger. Det lykkes ikke altid, men jeg giver aldrig op.

I går fyldte jeg femoghalvtreds

I går havde jeg fødselsdag. Jeg blev femoghalvtreds. Jeg forstår det ikke, for jeg føler mig tættere på femogtredive. Jeg ved, at det ikke er sådan, men femoghalvtreds? Det passer da slet ikke, hvis du spørger mig. Jeg længes til gengæld ikke efter at være yngre.

Jeg er glad for mit liv. Jeg elsker mig, som jeg er lige nu. Jeg holder af rynker og alt det bløde. Jeg kan lide mig. Mennesket. Værdierne og måden, jeg udlever dem, giver mig ro indeni. Jeg hviler i mig selv. Jeg er tilfreds. Jeg kan sagtens finde tusinder af ting, jeg burde ændre, men jeg gider ikke. Jeg er så utroligt heldig på alle måder, så jeg vælger lykken, tilfredsheden og tilgivelsen, som de stier, jeg vil træde.

Jeg længes, men jeg tror på, at det er godt at længes. Så bevæges jeg og jeg bevæger mig.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide