1

Dining Week 2019

Uge 7 er Dining Week og det betød, at vi – for anden gang indenfor en uge – var ude at spise og det endda samme sted, nemlig Bdr. Price. Det fristede over evne med muligheden for en aften ude midtvejs gennem en uge, der er travl og pakket med ting, vi må og skal forholde os til. Vi fik bord til klokken 19:45 og det passede perfekt.

Menuen var spot on. Jeg kunne lide hver eneste bid af forret og hovedret og desserten var fin og dejlig, men havde jeg fået lov til at vælge, ville jeg hellere have haft en bid ost. Jeg er nok ikke nogen dessert-aficionado og jeg foretrækker altid det rustikke og mindre søde fremfor desserten.

Dining Week 2019

Det der parkering i midtbyen er en fest i sig selv

Vi havde udfordringer, da vi ankom til midtbyen, for der er ikke mange parkerings-muligheder tilbage. Vi plejer at være heldige og finde plads, men i går måtte vi altså vente på, at andre fik lyst til at køre hjem til sofaen, kaffen og TV’et, inden vi fandt en plads lige bag Aalborg Kloster.

I mørke er alle katte grå

I Helligåndsklostret lå i fordums tider Aalborg Katedralskole og for at komme der, måtte man ned gennem Latinergyden. Det måtte jeg selvfølgelig også i går, som altid. Det er et ganske særligt lille hjørne af Aalborg og jeg kommer der alt for sjældent, så selvfølgelig måtte jeg ned gennem gyden. Jeg stoppede dog ved klostrets slutning og nåede aldrig helt gennem og op til Gravensgade, men i mørket hersker der en særlig stemning, jeg godt kan lide.

Da jeg mødte en mand, spurgte han, om jeg ikke var bange for at gå alene der i gyden. Jeg er aldrig bange. Jeg lider af storhedsvanvid og er sikker på, at jeg er i stand til at klappe dem en, hvis de kommer for tæt på, men i mørke er alle katte grå og han kunne jo ikke se, at han her havde mødt en vildkat.

Vi benytter os af en del af Aalborgs ældste gadenet

Efter middagen spadserede vi de få meter fra C. W. Obels Plads eller Klostertorvet, som nogle af vi indfødte stadig kalder pladsen, og ned ad Adelgade, for at hente bilen.

Vi befinder os i noget af det ældste Aalborg, når vi bevæger os rundt i området og jeg elsker lige netop den lille del af Aalborg ekstra højt. Måske er det fordi, jeg mærker historiens vingesus. Måske er det fordi, jeg bare holder af de gamle bygninger og den stemning, der er ved og omkring torvet og de små gader. I hvert fald holder jeg meget af det og ved aftentide er jeg ganske særligt glad for at færdes der. I går var ingen undtagelse.

Jeg glæder mig allerede til næste gang.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide