4

Nogen af os er glade og forventningsfulde

Så blev valget truffet af alle vi danskere, som tog os tiden til at stemme i går. Nogen af os er glade og forventningsfulde, mens andre er ærgerlige og ønsker at gøre det hele om. Sådan er det, når demokratiets stemme har talt.

Jeg elsker, at jeg bor i et land, hvor det er sådan. Jeg holder af, at vi allesammen er aktive deltagere i det liv, vi hver dag lever. Ja, jeg ved godt, at der er mange ting, vi ikke bestemmer, men vi har overordnet set muligheden for at bestemme retning.

Nogen af os er glade og forventningsfulde

En ganske særlig dag denne gang

Valgdagen er altid en ganske særlig dag for mig og i år faldt den oven i købet på Grundlovsdag og sikke en af slagsen. Varm, skøn og lang. Jeg holdt af den og egentlig skulle den være brugt til at gøre rent i, men jeg havde lidt balance-udfordringer, som gjorde, at jeg udsatte det projekt. I stedet måtte jeg afholde mig fra for store eller bratte positions-skift, så dagen blev tilbragt med lydbog, strikketøj og så en enkelt tur ned for at stemme.

Nogen af os er glade og forventningsfulde

Dronningebusk og Sibirien på én og samme gang

Jeg sad en del af dagen på terrassen og nød synet af Dronningebusken, som er sprunget ud og derfor insisterer på at indhylle hele terrassen i den fineste, lyserøde sky.

Jeg lytter til Til Sibirien af Per Petterson og jeg kan lide den. Den griber mig. Den er uden sødme. Det kan man nogen gange have brug for.

To dage til sommerhusliv

Vi har et par lange arbejdsdage foran os. Fredag med åbent i GARNUDSALG.DK og så gentager vi lørdag, hvor vi også holder åbent klokken 10-18. Lørdag er nemlig dagen for WWKIP – eller World Wide Knit in Public – og selvfølgelig skal vi igen i år have en skøn dag med de gæster, der har lyst til at komme og strikke sammen med os.

Jeg elsker den dag. Den er altid virkelig hyggelig og jeg er vild med, at vi får lejlighed til – på uformel vis – at snakke med kunderne, så jeg er klar. Helt klar og bagefter snupper vi resten af pinsen i Rødhus. Jeg glæder mig til det hele.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide