8

Hjertelig velkommen august

Hjertelig velkommen august. Alt for pludseligt. Alt for tidligt og alligevel lige i tide. Sådan er det med dig.

Om lidt er det endelig tid for vores sommerferie. Jeg glæder mig. Selvom langtidsprognoserne spår om ustadigt vejr, er jeg optimist og tror på, at det hele ender i lutter sommer-idyl med sol fra morgen til aften. Det skal det bare.

Bliver det ikke sådan, kan jeg ikke klage. Vi har haft en vidunderlig sommer heroppe i Rødhus, gemt i klitterne og med masser af skønne sommerdage med sol og varme. Masser af sommeraftener med grill og siden strand og havbade.

De dage, der ikke har tilladt udeliv, kan tælles på én hånd. Jeg klager ikke uanset vejret i vores længe ventede ferie.

Hjertelig velkommen august

For grumt til at være godt

Bliver vejret for grumt, må vi stikke af, hvis vi får trang til sol og varme. Sådan er reglerne.

Så pakker vi kufferten og stikker ned, hvor der er andet og nyt at opleve. Dordogne kunne være en mulighed, men ellers er der jo en uendelig række eventyr, der bare venter på, at vi tager hul på dem. Jeg er frisk på det meste, men allermest er jeg stemt for, at vi bliver lige her og nyder den danske sommer, med alt hvad det indebærer.

Oplevelseslisten vokser

Jeg laver liste over oplevelser, jeg har til gode. Oplevelser, jeg kunne tænke mig at få. Måske er Kenneth ikke lige så begejstret for mine idéer, men så må han jo bidrage til listen. Ingen forslag, ingen klager.

Listen indeholder en blandet landhandel og kender jeg mig selv godt nok, så er det sikkert ikke halvdelen jeg gider, når tiden endelig er der. Så finder jeg på noget andet og det er bare helt fint og sådan, det skal være så. Ingen planer er de bedste planer. August er i gang. Om en god uge, er der sommerferie.

Hjertelig velkommen, august, du runde, bløde og blide måned. Jeg er vild med dig og det, du sender løfter om ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide