15

Langsomt er hvad det bliver til

Søndag skrider langsomt fremad. Jeg er langsom. Kenneth er langsom. Vi hygger os med at være netop det. Det sker ikke ofte, at vi ikke har gang i et eller andet, så vi øver os i at være tilpas med at være langsomme. At lave ingenting.

Der var masser, vi kunne tage fat på. Vasketøj. Rengøring. Oprydning af en alt for stor og omfangsrig garderobe. Udendørs på gårdsplads og i Feddet trænger der til en kærlig, men bestemt hånd. Indenfor i vores spisekammer, trænger også til en oprydning og sådan kunne jeg blive ved.

I stedet for ovenfor nævnte, laver vi ingenting. Kenneth lytter til musik i den anden ende af huset. Jeg strikker og lytter til stilheden, jeg elsker. Altså indtil vi laver noget andet.

Nu er Kenneth kørt ned med pant, så den sæk kan komme af vejen. Vi har den nemmeste og mest praktiske ordning her i Aalborg. Vi køber sække lavet til formålet. Samler flasker til den er fyldt. Lukker den og kører ned og indleverer den i pantstationen ved genbrugspladsen. I med dankortet til registrering af konto og så er det efterfølgende bare at vente. Indenfor 3 dage har de talt op og indsat pengene på vores konto. Vi elsker den ordning.

Langsomt er hvad det bliver til
Langsomt er hvad det bliver til
Langsomt er hvad det bliver til
Langsomt er hvad det bliver til
Langsomt er hvad det bliver til
Langsomt er hvad det bliver til
Langsomt er hvad det bliver til
Langsomt er hvad det bliver til
Langsomt er hvad det bliver til

Om lidt er der frokost

Vi skal have lidt godt at spise. Bagefter skal vi måske spille lidt. Jeg skal strikke. Vi skal måske se en god film eller finde en serie, vi har lyst til at fordybe os i.

Måske jeg også skulle overveje en hjemmeklip. Sidste gang tog jeg 10 centimeter. Det trænger snart igen og enten skal jeg selv snuppe saksen eller bede mor om at være sakse-operatør. Jeg er heldig, for det ses ikke så frygtelig meget, når jeg klipper lidt skævt. Krøllerne opvejer en del fejl og jeg er sikker på, at Trine tilgiver mig for at have klippet lidt sjovt. Der er stadig rigelig at rette i, når den tid kommer, hvor vi igen kan gå til frisøren.

Det er langsomt blevet søndag. Jeg er så tilpas med netop det.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide