5

Sikke et vejr

Sikke et vejr, vi har haft! Sne og sne og atter sne og jeg har været ekstatisk glad for hvert et fnug.

Den bedste dag, var mandag. Ella havde fødselsdag og hun er nu vaccineret, så jeg fik lov til at komme i audiens og sikke en fest det var. Både køreturen ud og hjem og ikke mindst besøget derude.

Jeg kørte i starten af snestormen, de havde varslet. Det væltede ned med sne, men jeg elsker at køre i sne, så det var som at få en gave, at få lov til at teste min Giulia på de nye vinterdæk.

Den er livlig. Lad mig bare sige det sådan.

Den har fyrre heste færre end min Brera havde, men den var firehjulstrukket og det er denne ikke, så den står på vejen på en helt anderledes måde. Den er hidsig og jeg elsker det. Jeg er simpelthen bare en drengerøv, når det kommer til biler. Sådan er det bare.

Sikke et dejligt gensyn

Jeg kom ud til Ella i fineste stil og jeg havde glædet mig så meget til at se hende. Vi har ikke været sammen fysisk siden det tidlige efterår, hvor vi drak kaffe ude foran hendes hus en eftermiddag med skøn sol. Det føltes, som en menneskealder siden, så det var bare helt fantastisk at åbne døren og blive mødt af Ellas “Hej”, og ikke mindst Bertas frække spilopper.

Vi drak varm chokolade, for det var jo fødselsdagsfest vi holdt, og snakkede så dejligt, mens Berta blev kælet pelsløs. Jeg havde sådan savnet Ella. Jeg elsker vores snakke. Vi danser rundt i et tempo, de fleste sikkert ville finde irriterende, men det fungerer for os. Vi skal nå så meget altid, så vi kan sagtens springe mellem adskillige emner og i absolut ingen orden. Vi er ikke forvirrede. Det går sagtens an.

Sikke et vejr, vi har haft! Sne og sne og atter sne og jeg har været ekstatisk glad for hvert et fnug.

Jeg havde strikketøj med

Jeg havde faktisk medbragt et projekt, men jeg fik det aldrig fundet frem. Jeg var opslugt af vores samtale og det vidste jeg godt, ville ske, så i virkeligheden havde jeg gjort mit forarbejde og valgt det nemmeste af mine igangværende projekter. Grydelapper.

Jeg strikker efter Faster Mettes forlæg. Hun lagde idéen op på sin Instagram og jeg var hurtig til at tage den til mig. Jeg mangler altid grydelapper. Vores køkken spiser dem. Der indtages et utal af grydelapper derude på årsbasis og derfor er det så fint med ekstra forsyninger.

Sikke et vejr, vi har haft! Sne og sne og atter sne og jeg har været ekstatisk glad for hvert et fnug.

4 nøgler Olines Cotton og afsted

Jeg har en kurv fuld af bomuld, så det var bare at starte fra en ende. Foreløbig har jeg strikket fem sæt og jeg fortsætter, men det blev altså ikke ude ved Ella, for jeg var som sagt for optaget.

Jeg glæder mig til, at vi kan ses næste gang.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide