15

XOXO SWEATER

Jeg fik øje på XOXO SWEATER i morges på Facebook og det tog kun et splitsekund, så vidste jeg, at den måtte jeg strikke.

Jeg har savnet den der ild, der griber mig, når jeg pludselig ser et eller andet, som bare føles helt rigtigt. Jeg strikker grydelapper og kommer ikke i mål med ret meget andet for øjeblikket.

Jeg fik øje på XOXO SWEATER i morges på Facebook og det tog kun et splitsekund, så vidste jeg, at den måtte jeg strikke.

Jeg slog op øjeblikkelig

Jeg var inde på lageret for at finde garn, der kunne bruges. Valget er faldet på en tråd Baby Light, en tråd Blackhill Softwool og en tråd Blackhill Højlandsuld. Sammen rammer de og jeg lige nøjagtigt strikkefastheden, der er angivet i opskriften.

Det er ikke nogen nem start. Pind 7 mm er ikke mine hænders favorit. Når der til kommer bobler i massevis, snoninger og et diagram, der kræver tungen lige i munden, er jeg godt beskæftiget, men det går fremad.

Jeg nåede lige at komme i gang, inden jeg måtte afblæse frokostpausens hyggerier til fordel for lidt mere seriøse ting, som havde stået på programmet siden i går. Jeg er ved at være godt på vej, så der er lys forude.

Jeg fik øje på XOXO SWEATER i morges på Facebook og det tog kun et splitsekund, så vidste jeg, at den måtte jeg strikke.
Jeg fik øje på XOXO SWEATER i morges på Facebook og det tog kun et splitsekund, så vidste jeg, at den måtte jeg strikke.
Jeg fik øje på XOXO SWEATER i morges på Facebook og det tog kun et splitsekund, så vidste jeg, at den måtte jeg strikke.

Når det bli’r fyraften

Når jeg holder fri – om en times tid eller to – glæder jeg mig til at fordybe mig yderligere i strikketøjet. Det kræver koncentration. Den finder jeg, når fløjten lyder og jeg kan sætte mig ind i de bløde møbler i stuen med en kop varm te.

Det er ikke fordi, jeg mangler en sweater. Slet ikke, men den er smuk og jeg forelskede mig på stedet. Nu skal den strikkes og så kan man da altid bruge en ekstra sweater, ikke?

Opskriften kan du købe på ravelry.com eller hos Pickles i Norge. Måske den også frister dig, som den fristede mig, da jeg kom forbi den i mit feed tidligere i dag :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide