8

Tung og træt i Rødhus

Tung og træt kunne være overskriften for de to, der bor i Rødhus og nyder sommerlandet lidt endnu.

Vi var godt nok brugte, da vi kom hjem, men allerede nede ved hovedvejen ind i området opdagede jeg, at der var sket nyt her på vejen. Et af sommerhusene – faktisk nabohuset – er sat til salg i løbet af vores arbejdsdag tilbragt i Aalborg inde i Garnudsalg.

Der er altså nye naboer på vej til os og den slags er altid overordentligt spændende, for hvordan bliver de? Er de af den slags, som kun er her i weekenderne? Kommer de kun et par gange i løbet af sæsonen? Kommer de til at bo heroppe i sommerhalvåret, som vi foretrækker eller forvandler de huset til en udlejningsejendom?

Kun tiden kan vise det, men spændende er det altså og nysgerrig, som jeg er, lokkede jeg Kenneth med over for at kigge indenfor. Velholdt og fint, er det. Man kunne flytte direkte ind og så kan man med tiden sætte sit eget præg på det.

Tung og træt i Rødhus

Godt Kenneth orker

Vi to trætte mennesker, der er naboer til det fine hus, skyndte sig ud i den friske luft og hen ad vejen, da vi begge var landet herhjemme. Hvis ikke vi havde gjort det, var det ikke til at vide, om vi nogensinde havde nået at lave aftensmad, inden vi var faldet i søvn.

Om jeg fatter det, men vi er altså bare brugte for øjeblikket.

Nu er Kenneth heldigvis gået i gang med menuen, som står på nye kartofler og lammeculotte. Godt han orkede at gå i køkkenet. Menuen er ikke så ringe endda for en mandag med regnbyger, så man næsten taber pusten.

Det ser ud til, at det kun går i retning af mere og mere af den slags. Klimaforandringerne er efterhånden til at mærke selv for de, som har nægtet, at de fandtes.

Tung og træt i Rødhus
Tung og træt i Rødhus
Tung og træt i Rødhus

Man kan jo altid selv prøve at påvirke virkeligheden

Vi travede langsomt hjem igen, mens vi talte om, at det altid er forbundet med en vis portion spænding at få nye naboer.

Nu har jeg i hvert fald gjort lidt, for at få nogen, jeg rigtig godt kan lide. Jeg sendte lige et lille heads-up i retning af en, jeg ved, gerne vil finde et sted heroppe i området.

Aftensmad i Blokhus

I går spiste vi i Blokhus. Vi havde været aktive hele dagen med omrokeringer, optimeringer og oprydninger. Da vi nåede til sidst på eftermiddagen, blev vi enige om, at vi måtte lave noget andet.

Efter et hurtigt bad kørte vi ind til Blokhus. Vi startede med at gå en tur i byen. Kenneth fandt to par jeans hos Kalstrup og jeg sørgede for ikke at finde noget som helst. Det var bestemt ikke min tur ;-)

Vi endte med at snuppe aftensmaden på Café Peace. Kenneth en steak. Mig fish & chips. Det smagte dejligt og vi fik fin betjening af det søde, unge personale, der er på caféen.

Vi savnede nu alligevel vores søndagssted

Strandingskroen, som ellers har stået for vores søndagsmenu i en del søndage i træk efterhånden, er desværre lukket igen. Forhåbentlig kun midlertidigt, for vi hilste det franske brasserie meget velkommen i samlingen af spisesteder i sommerbyen.

Café Peace var en fin erstatning og man sidder hyggeligt med kig ud over enten torvet eller Strandvejen, hvor der altid sker noget.

Hjemme igen hyggede vi med film og kaffe, inden vi kravlede under dynerne trætte, men med direkte kig til Karlsvognen.

Søndag var en god dag :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide