30

At ligge brak og så et lille mirakel

Jeg har ligget brak. Jeg har været syg. Hundesyg.

Det har været det værste, jeg nogensinde har prøvet, men jeg er næsten mig selv igen og det er dejligt. Jeg er i gang med at finde kræfterne og overskuddet igen og det tager tid, kan jeg mærke. Det går den rigtige vej i snegletempo og sådan må det være.

På tidspunkter undervejs var jeg så desperat, at jeg var klar til at hoppe i havnen, men det er et stort held, at jeg ikke gjorde. Vores lille Elias er nemlig kommet til verden. Han er helt perfekt.

Elias. Ikke Kalle, men fine Elias.

Det blev den fineste, lille Elias, der ville ud i verden og sige goddag til sin mor og far. Efter en heftig fødsel landede han i sidste uge og han er noget så fin. Selvfølgelig er jeg hverken forudindtaget eller partisk …

Han er landet i skødet på to forældre, som har ventet ham med længsel og de tre er godt i gang med at lære hinanden at kende. Forældrene klarer det så flot. De er sikre på hånden i en grad, jeg må beundre. Jeg husker godt, hvor usikker jeg var, da jeg stod med min førstefødte. De tager det hele med ophøjet ro og de har fået en vidunderlig baby, som tillige med har vist sig at være nem at stille tilfreds.

Der har været opstartsvanskeligheder, men også dem har forældrene tacklet stille og roligt. Jeg synes, at de er noget så seje.

At ligge brak og så et lille mirakel

Mens vi ventede på Elias

Mens vi ventede og jeg var sygemeldt, strikkede jeg i det omfang, jeg kunne holde til det. Det blev til en lille stak små strikkede bukser, trøjer og huer.

Ovenfor er Hentesæt af Lene Holme Samsøe fra Babystrik på pinde 3½-4 (Hæfte 4). Det er strikket op i noget af mit eget håndfarvede merino og det er smørblødt. Jeg tror det passer ham om et øjeblik.

At ligge brak og så et lille mirakel

De fineste små futter

Jeg strikkede også de fineste små futter til Elias. Først et brunt par og så måtte jeg lige supplere med isbjørnene. Opskriften har jeg fra jordclothing og den er på norsk, men det går sagtens, hvis du skulle få lyst til at gøre mig kunsten efter.

Nu glæder jeg mig bare til næste gang, jeg skal se den lille fyr, for selvfølgelig er han strøget lige ind på en af topplaceringerne i mit hjerte. Det kan vist ikke være anderledes og mens jeg venter, prøver jeg at genvinde kræfterne. Jeg ligger stadig brak i perioder, men det bliver bedre dag for dag.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide