6

Lykken er …

Lykken er at vide, at der er bestilt en sen sommerferie udenfor Danmarks grænser.

Nærmere bestemt en sen sommerferie i mit elskede Dordogne.

Der hvor tiden står stille og alting kan vente. Der, hvor mad er nydelse og mavepladsen forbeholdt det bedste. Lige der, hvor min sjæl ikke vandrer, men bliver stille og lader sig omfavne af lykke og ro.

Akkurat der, hvor jeg ved, at jeg også holder af at være.

Lykken er

Vi bestilte forleden

Vi havde en snak omkring muligheden for at rejse væk i år og enedes om, at det ikke går an ikke at holde fri, så efter snart tre år uden nævneværdig ferie, gør vi det!

I år rejser vi også i godt selskab. Vi rejser med Kenneths bror Jan og Jans skønne kone og det bliver fantastisk. Jeg er helt sikker, for vi har tilbragt en del sommeruger sammen allerede. De har været virkelig gode til at komme og besøge os i sommerhuset, hvor de bor i annekset.

Så hygger vi os. Virkelig hygger os med masser af snak, god mad og dejlige grin. Vi griller og griner, svømmer og tager på ture. Vi kan gøre det hele i Dordogne også. Derfor er der god grund til at jeg glæder mig.

Lykken er

Vi indtager et nyt lille hjørne

Vi har fundet et nyt sted, men i samme område, som vi har rejst i tidligere. Vi kender området og vi holder af både det og hele idéen omkring følelsen af at “komme hjem” og bare vide, hvor det mest velassorterede supermarked, de skønneste markeder og de bedste spisesteder ligger.

Jeg holder af følelsen af at komme hjem. Af at kende det næste sving og kunne se, at nerien på hjørnet ved bageren er groet mindst en halv meter siden sidst. Følelsen af at blive genkendt i butikkerne, vide hvor det bedste fougasse kan hentes og alligevel også vide, at der er så utrolig meget, jeg alligevel ikke har opdaget endnu. Følelsen af eventyr.

Lykken er

Det er længe siden, vi sidst var i Dordogne

Vi var sidst i Dordogne i 2016, så det er så meget på tide, at vi genser egnen og jeg glæder mig allerede. Både til opholdet dernede, men også til turen frem og tilbage.

Jeg elsker at rejse. Jeg holder frygteligt meget af de lange køreture, jeg har med Kenneth. Jeg ved, at også han holder af dem og vi har sjov med at opleve forskellige mere eller mindre komfortable hotelsenge undervejs, mens vi pløjer os gennem lydbogen, der skal akkompagnere det års køretur.

Om vi selv kører i år, eller om vi kører kortege med svoger og svigerinde, er endnu ikke aftalt, men lad os se. Begge dele er fint med mig. Det vigtigste er, at jeg kommer afsted på eventyr.

Hvad med sommerhuset?

Det er selvfølgelig ikke glemt. Vi skal tilbringe hele sommeren ved havet, som vi plejer. Det ville jeg for alt i verden ikke undvære. De lange dage ved stranden og de skønne aftener på terrassen med kig ud over landskabet glæder jeg mig allerede til, men derfor er der stadig rigelig plads til et ekstra sensommer-eventyr i min kalender ;-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide