4

Laver du ikke andet?

Laver du ikke andet end være i Hadsund og hygge dig med Elias, Liselotte?

Jo, det skal jeg love for, at jeg gør, men jeg er også så privilegeret, at jeg har mulighed for at tilbringe dage sammen med ham, så det gør jeg. Så ofte, som det er muligt, er jeg i Hadsund.

I går var en god dag

Jeg var dernede i går. En hel dag i bedste selskab og jeg elsker, når jeg er ude og hente Elias ind efter søvn.

Han vågner altid glad og i det øjeblik, han ser mig, stikker han mig altid det største smil. Så snakker vi lidt, mens han lige kommer til sig selv og så tager vi turen gennem haven.

Oline og Mikael bor midt i skoven, så de er omgivet af træer. Det er noget, Elias er optaget af, så vi tager os god tid med at komme indenfor.

Laver du ikke andet end være i Hadsund og hygge dig med Elias, Liselotte?

I går undersøgte vi det lange græs og mælkebøtterne, der kunne flyve. Vi mærkede også på træernes stammer og bark. Den slags giver sanseoplevelser, Elias elsker.

Vi så en humlebi, der sværmede omkring Akelejerne og i trætoppene synger fuglene tidligt og silde, så der var nok at snakke om.

Laver du ikke andet end være i Hadsund og hygge dig med Elias, Liselotte?

Græs føles lidt farligt, men alligevel dejligt, syntes Elias. Han var også vild med mælkebøtterne og så tog vi os selvfølgelig god tid til at puste nogle stykker, så vi har sikkert øget bestanden betragteligt …

Senere spiste vi lidt frokost og så var det tid for at hærge hjemmet. Elias er nemlig begyndt at krybe og så er der ikke længere fred og alt skal undersøges og hives ned fra hylder i krybehøjde.

Midt på eftermiddagen vendte jeg næsen mod Aalborg igen efter en skøn og hyggelig dag med masser af tid til at hygge med nogle af dem, jeg elsker mest i hele verden.

Himmerland er så smukt lige nu

Hjemturen foregik adstadigt ad landevejen og med god musik og en passion for at køre bil, er det lige før, at turen er for kort mellem Hadsund og Gug. Den tur er bare ikke at regne for noget, hvis du spørger mig og så er hele turen lige nu akkompagneret af sommerens fine, friskt udsprungne træer, gule rapsmarker og bølgende landskaber. Jeg elsker den tur!

I dag er jeg på pinden igen. Det er også dejligt. Jeg nyder begge dele og i fin fordeling, gør det livet ekstra skønt lige nu.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide