Loading...
X

Grundstødt

Hvor ville jeg dog ønske, at jeg kunne skrive, at Alexander klarede skærene, men det gjorde han ikke.

Vi mistede Alexander klokken 13 i dag. Han døde med sin fars, sin søsters og sin mors hænder om og i sine. Han sov stille ind.

Alexanders lunger gav op. Det er i orden. Han kæmpede til det sidste, for det liv, som han havde så kært.

Han rørte ved så mange hjerter på sin vej over jorden, så han til fulde nåede det, han var sat her på jorden for. Han gjorde en forskel. Det er stort, at nå, at gøre det.

Tak for alle jeres varme tanker og ord.

284 kommentarer til “Grundstødt
 1. Lone

  Kæreste Liselotte – ordene slår ikke til. Mine dybeste medfølelse til dig og dine. Ja Alexander har rørt ved noget dybt inde i alle os, som har holdt vejret med jer. Tænker på jer i denne svære stund.

   
  Svar
 2. Claus

  Kondolerer Liselotte.

  Jeg tror vi er rigtig mange ude i blogland, der har frygtet det var denne meddelelse du ville skrive. Du har selv været inde på det så mange gange, det at i vidste i skulle miste Alexander alt for tidligt. Det er så pokkers urimeligt når den slag sker, men vi må håbe han har fred for sygdom og trængsler hvor end han er nu.

  Alexander har rørt ved os alle – gennem dine mange flotte og livsglade beskrivelser af jeres fælles hverdag. Tak for det Liselotte – tak fordi du gav din søn mulighed for at komme ud til så mange. Det er også at gøre forskel.

  Pas på hinanden nu, pas på Kenneth, pas på Oline. Pas på jer!

  ‘Knus’ og tanker

  Claus

   
  Svar
 3. Karen

  Ord er for fattige….De varmeste tanker sender jeg til jer. Jeg har tændt et lys i min vindueskarm for jer og for Alexander.
  Hilsen Karen

   
  Svar
 4. P.

  Ord kan ikke beskrive rigtigt når man sættes i en så ulykkelig situation.
  Dine så livsbekræftende fortællinger giver dog troen på at i vil klare den sammen, og for Alexander. Han har været langt omkring her i blogland, længere end mange af os når på et helt langt liv, og til glæde for alle os herude på den anden side.

  Tanker/

  Pia

   
  Svar
 5. Alice M

  Kære Liselotte, Kenneth og Oline.

  Vi frygtede alle det værste. Frygtede det var de ord der blev de næste fra din hånd. Ord slår ikke til.

  Jeg føler med jer og tænker på jer i den svære stund.
  Verden er uretfærdig.

  Pas på hinanden.

   
  Svar
 6. Hege

  Kjære deg

  Jeg kondolerer. Jeg har bare vært gjest på siden din i noen få måneder, og har jo nettopp blitt bittelitt kjent med Alexander. Jeg trodde jeg skulle lære ham enda bedre å kjenne. Sånn ble det altså ikke. Jeg ønsker dere alt godt.

   
  Svar
 7. Farmer

  Kondolerer.
  Ja, Alexander gjorde en forskel.
  Også for os herude i blogland.
  Gennem din blog og dine ord fik Alexander budskaberne ud og bragte mig til at forstå flige af noget, der før var mig ukendt.
  Min dybeste medfølelse.

   
  Svar
 8. Lone, mårslet

  Kære Liselotte og familie.

  I har min dybeste medfølelse.
  Jeg ønkser jer kræfter og energi til at komme igang igen…

   
  Svar
 9. /many

  Jeg har sejlet båd ved søen med Alexander i sommer. Mine børn har set en masse film sammen med ham. Vi har gravet have, viftet hvepse væk, set på skønne damer og dyr i Zoo, har hygget os og haft det rart.

  Mine børn og jeg siger tak for at I gav os muligheden for at være sammen med et dejligt menneske, fra en dejlig familie.

  Det blev en sommer, der er ekstra værd at mindes.

   
  Svar
 10. Anita

  NEJ!!!  Ord er fattige ligenu. Meget. Hvor er det dog smertefuldt at læse.
  I skal have tusind tak fordi jeg og så mange andre fik lov at få den dejlige drengs historie. Både når det gik skidt, men bestemt også når det gik godt og han har gjort et dybt indtryk på så mange mennesker, som alle vil gemme ham et sted i hjertet.

  Jeg tænder et lys for Jer iaften.

   
  Svar
 11. regitze

  Min dybeste medfølelse.
  Gennem dig lærte Alexander mig noget, jeg ellers aldrig ville have forstået. og som jeg aldrig vil glemme.
  Han bliver den smukkeste engel.
  Vi har tændt lys for jer allesammen.

   
  Svar
 12. Hanne 2

  Jeg er i chock!…Mangler ord!
  Min allerdybeste medfølelse til dig, Kenneth og Oline. Og tak, fordi du på fornemste vis delte Alecxander med os alle herude i blogland, bedre og stoltere mor findes ikke!

   
  Svar
 13. Pingback: Moccapigen » Et lys tændes

 14. Trine Petry

  Kære Liselotte!

  Også jeg frygtede at jeres fine familie ville miste Alexander.Det gør mig ondt.
  Må alle jerers varme minder om ham gøre det lidt lettere at bære, når livet er så tungt.
  kærlig hilsen Trine

   
  Svar
 15. conny

  Jeg kondolerer.
  Og selvom jeg ikke kender jer IRL, så blev jeg meget berørt, da jeg læste denne post.
  Du har gjort Alexander så levende for os, der har fulgt din blog. Du har selv virket så positiv og levende, næsten uanset hvad.
  Mine tanker går til jer.
  Må I komme ud på den anden side uden for mange ar.

   
  Svar
 16. Gitte J.

  Jeg vil gå ud og se Alexanders stjerne lyse med sit helt særlige lys over nattehimlen. Tak fordi du har delt ham med alle os ude i cyberspace. Det var et dejligt møde.
  Tænker på jer.

   
  Svar
 17. anita n

  Jeg kondolerer.
  Der er ingen ord der kan gøre en forskel nu…men du og din søn og resten af jeres vidunderlige familie har og vil fortsat gøre en forskel….
  jeg tænder et lys……………………………..med respekt for Jer!

   
  Svar
 18. visitsen

  Jeg ved ikke hvordan det føles det I går igennem – hvordan det er at være jer, men jeg tænker på jer og håber I råber hvis nogen kan gøre noget i den kommende tid…

   
  Svar
 19. Gala

  Kære Liselotte

  Selvom jeg aldrig har mødt Alexander IRL, så har han gennem dine beskrivelser og fortællinger rørt ved mit hjerte.

  Min dybeste medfølelse til dig og dine.

   
  Svar
 20. Pingback: CopenhagenDaily » Blog Archive » Et lys

 21. Pingback: Let’s get lost! » Blog-arkiv » Nogle gange…

 22. Jeanne

  Ej, for pokker…. !
  Det gør mig ondt. Virkelig ondt.

  – har skrevet 4 sætninger nu – slettet dem og forsøgt igen. Men det går ikke.
  Det gør mig bare så virkelig ondt.

  I har mine varmeste tanker.

  Jeanne

   
  Svar
 23. Lene

  Kære Liselotte
  Da jeg kom hjem i aften og så du var på, ja så vidste jeg, at Alexander var død. Min dybeste medfølelse til Oline, Kenneth og dig. Også her er lysene tændt og I er mine tanker.
  Kærlig hilsen Lene

   
  Svar
 24. Heidi

  Min største sympati ligger hos Jer i den svære tid som har været de sidste dage, og de som kommer. Men jeg er glad for han blev placeret hos Jer – der hørte han hjemme, og kunne ikke have haft det bedre.

   
  Svar
 25. Sherry

  Min dybeste, dybeste medfølelse til jer.

  Selvom jeg desværre aldrig har haft det privilegie at møde Alexander, så har han i kraft af dine ord om ham her på siden kastet sin magi over min begrebsverden, i form af sit næsten ubærlige tålmod med sin situation, en helt utrolig livsvilje- og glæde, og på den måde føjet flere farver til mit spektrum.
  Tak, Alexander.

  Charlotte

   
  Svar
 26. karen

  det er vanskelig å finne ord. jeg gråter for dere. takk for at du har vist oss et glimt av det fantastiske livet dere har hatt sammen. det har gjort og gjør dypt, dypt inntrykk. min inderligste medfølelse.

   
  Svar
 27. Laila

  Det vi alle frygtede.. Det som ikke måtte ske…

  Kære Liselotte, Kenneth, Oline og resten af familien.

  Jeg sender jer min dybeste medfølelse over jeres store tab. Pas godt på hinanden!

  Mange tanker fra Laila.

   
  Svar
 28. susling

  Kære Liselotte,
  du ved, at vi alle er med dig og din familie. Det kan ikke ændre, men det kan være. Gennem din blog har du fortalt os alle en meget vigtig historie…..om Alexanders liv, om alle de fine ting – og om de hårde betingelser, der også har fulgt med til tider. Pas rigtig godt på hinanden.

  De varmeste tanker herfra.

   
  Svar
 29. AnnePanne

  Min dybeste medfølelse… Ord er i sandhed fattige. Men tak fordi du har delt Alexander og hans og jeres livsglæde med os. Op- og nedture. Det har været meget, meget lærerigt.
  Mange tanker til jer alle.

   
  Svar
 30. Anne Lindholt Ottosen

  Hvor grumt og uretfærdigt. Min dybeste medfølelse.

  Man synes, at man kendte ham efter alle dine dejlige fortællinger om ham. Tak for det, du har udvidet min horisont, og Alexander glemmer man ikke sådan lige.

  Pas godt på jer selv. Godt, at I var der for ham.

   
  Svar
 31. Maltesen

  Min kolendance til hele familien midt en meningsløs tid. Selvom jeg aldrig har mødt Alexander personligt, har han altid været en del af det univers, som jeg har mødt i den tid, hvor jeg har været fast læser af din blog, Liselotte.

   
  Svar
 32. BenteH

  Jeg har fulgt jer længe – græder for jer nu.
  En lille trøst måske:
  Størst af alt er kærligheden – den fik han – den fik I.
  Tænder et lys for Alexander.

   
  Svar
 33. Annette

  Hvad siger man i en stund som denne. Ingen ord er nok. :-(

  Jeg kan slet ikke forestille mig, at komme til Ålborg uden Aleksander også er der.
  Vores børn fylder meget, jeg om nogen ved, hvor tomt der bliver omkring jer nu.
  tårene triller en stille stund, så sagte ned af min kind.

  Kan jeg gøre noget, være til noget. støtte til noget… så er jeg her.

  de største varmeste krammelamme kram fra os i Ballerup

   
  Svar
 34. Anne T.

  Min allerdybeste medfølelse til hele familien Weller. Som andre her allerede har udtrykt, er også jeg taknemmelig for den indsigt, jeg fik i Alexanders liv. Han var unik !!

  Æret være Alexanders minde.

   
  Svar
 35. Helle.w

  Kære, kære Liselotte
  Tak fordi vi fik lov at kende Alexander .
  Gid alle de positive tanker du gennem tiden har sendt ud til os alle , må komme tusindfold tilbage til dig, Oline og din mand, og give jer styrke.
  kærlig hilsen Helle

   
  Svar
 36. susanne

  Kære Liselotte
  Det har været nogle bekymrede dage med rigtig mange ture inde omkring din side, og også Ellas, for at se, om der mon ikke var gode nyheder. Bønner er blevet sendt afsted, men forhåbningerne er faldet, efterhånden som timerne gik uden godt nyt.
  Det er så uretfærdigt. Jeg føler med jer!

   
  Svar
 37. Pingback: Stille fred « Furore

 38. Sol

  Som de andre finner jeg ikke ord…..det er bare så trist.Jeg håper at dere finner styrke til å gå videre…
  Kondolerer.
  Varme klemmer fra meg.

   
  Svar
 39. Torben Schmidt

  Det var dog skrækkeligt. Det var som om mit hjerte lige sprang et par slag over i det øjeblik jeg læste denne triste meddelelse. Det er lidt mærkeligt. Jeg kender jo ikke dig, LiseLotte, og din familie udover det som jeg kan læse på din blog. Men det du har skrevet om dig og ikke mindst Alexander har været så levende. Det var som at se en film når jeg læste om de mange oplevelser I har haft sammen.

  Jeg vil gerne på egne vegne have lov til at kondolerer. Det gør mig meget ondt og jeg vil have jer i mine tanker.

   
  Svar
 40. unsent

  Jeg har ikke ord til at beskrive hvor dybt jeg føler med jer og hvor meget dine beskrivelser af Alexander og jeres liv har gjort indtryk på mig. Heldigvis var der engang nogen i min familie som kunne noget med ord, så jeg håber de kan hjælpe. De mest dybfølte kondolencer.

  Alverdens sol – jeg priser dig –
  for dagens strid – for nætters fred.
  Fra mørkets dyb du kaldte mig,
  hver gang jeg sank i døden ned,
  jeg er – jeg var – jeg blive skal.

  Mens kloder tændes, kloder dør,
  og dage kommer – dage går
  og livet synger rytmefast
  sin vekselsang om høst og vår.
  I angst og fryd – o lyse sol –
  mod dig – mod dig mit hjerte slår.

  Engang forstummer blodets sang,
  og i mit hjerte bliver tyst.
  Da glemmes tvivl og tro og håb,
  hvert bittert savn – hver livsfyldt lyst,
  da kalder jorden mildt sit barn
  til hvile ved moderbryst.

  Men dybt i jordens sorte muld
  jeg føler – sol – din stemmes ild,
  der kalder mig til livet frem,
  og atter gør mig varm og vild.
  Da priser atter dig mit blod,
  alverdens sol – livsmoder mild.

  Martin Jensen

   
  Svar
 41. Connie

  Min dybeste medfølelse – du kender mig ikke, men jeg følger din blog jævnligt og er betaget af din måde at skrive på. Du har virkelig levendegjort Alexander på din blog, så os der ikke kender jer alligevel lige skal ind hver dag for at “høre” nyt.

  Æret være Alexanders minde……

   
  Svar
 42. marianne

  Min dybeste medfølelse og de varmeste tanker
  Jeg vil tænde et lys for alexander, og tænke på alle Alexanders små finurligheder og godmodige humør, som du via bloggen lod os få del i.
  kondolerer.

   
  Svar
 43. splejsen

  Kære Liselotte, Kenneth og Oline.
  Det gør mig så ondt, at I har mistet jeres dejlige elskede Alexander.
  Men selvom ingen ord kan lindre den smerte i nu er midt i, så har jeg alligevel lyst til at sige, at Alexander umuligt kunne have haft en bedre familie i hele verden end netop jeres, der er så fuld af varme, aktivitet, energi, kampgejst og kærlighed.
  *knus*

   
  Svar
 44. Susan

  Min dybeste medfoelese, ord er virkelig fattige.

  Alexander gjorde en forskel, for mange – tak for det Liselotte.

  Mange tanker og stille knus til jer alle 3

   
  Svar
 45. Tina - omme i London

  Kare familien Weller

  Joesses, hvor ville jeg oenske jeg havde en helt fantastisk maade at udtrykke mig paa! Det har jeg desvaerre ikke, men I skal vide at mine tanker er med jer – og jeg sender al den styrke og varme jeg overhovedet kan – over Nordsoeen. Jeg har aldrig moedt jer, men jeg foeler tabet af jeres elskede Alexander, som om jeg havde.
  Mange kaerlige tanker og hilsner til jer alle.

  KH

  Tina og Lloyd – omme i London

   
  Svar
 46. Katja

  Neeej ! For fanden da ! Det var det jeg sagde højt da jeg læste din besked ! Det gør mig så ondt – føj hvor er det uretfærdigt. Har sådan tænkt på jer i dag ! Sidder her og snøfter og kan ikke andet end sende jer varme tanker og styrke !
  Knus Katja

  Farvel Alexander ! Kender dig, kun, gennem din mors blog – men du er savnet af os alle som læser med !

   
  Svar
 47. Nadia

  Åhhh !!

  Jeg kender dig ikke Liselotte, men jeg føler jeg kender Alexander igennem dine fortællinger om ham. Han har givet – og mange andre – mange smil på læben. Sorgen føles ufattelig lige nu hvor grenen er knækket og hele roden er påvirket.
  Men der kommer en hver dag igen.. en hverdag med glæde og måder at mindes ham med glæde.

  Mine tanker går til jer alle sammen..
  De varmeste tanker
  Nadia

   
  Svar
 48. HenrietteB

  Kære Liselotte,

  Mine tanker har været hos Alexander og hos jer alle de sidste dage. Jeg har sagtens kunnet læse mellem linierne, hvor alvorligt syg Alexander var og jeg har sådan håbet og bedt til, at han ville vinde også denne kamp.

  Sådan skulle det så ikke være.

  Jeg vil altid huske på den kærlighed, som altid har været så synlig når du har skrevet om Alexander. Kærlighed gør en forskel.

  Jeg sender jer alle mine varmeste tanker og dybeste medfølelse.

  Henriette

   
  Svar
 49. Dana

  Alexander har fået fred. Jeres kamp begynder nu.

  “Den største sorg i Verden er dog at miste en man har kær” … varme knus er fattigere end ord, men er alt hvad jeg har at give.

   
  Svar
 50. Pingback: neurox|dk» Blog Archive Tilbage til virkeligheden

 51. jørn Thomasen

  Efter alt jeg har læst om jer, må jeg sige at Alexander ikke kunne have haft en bedre familie end den han havde.
  VH Jørn

   
  Svar
 52. Stefan

  Mine tanker går til dig og din familie denne tidlige morgen! Tak fordi I så åbenhjertigt har delt en lille bid af Alexanders tilværelse med os.

  Knus og dyb medfølelse,
  Stefan

   
  Svar
 53. Gitte

  Kæreste liselotte og familie.

  Min dybeste medfølelse i sorgens stund…jeg frygtede stilheden fra dig…og lige nu sidder man med så meget man vil sige, men ordene er så vanskelige at udtrykke.
  Selvom vi ikke kender hinanden personligt, så skal du vide, at jeg du altid kan kontakte mig…jeg kender de følelser,cen sorg, angst og vrede du gennemgår nu..jeg har også mistet en søn.
  Vi tænker så meget på jer.

  De varmeste tanker
  Gitte

   
  Svar
 54. Voller

  Når nu det ikke kunne være anderledes, så er det den bedste måde at tage herfra på: Omgivet af dem man holder af og som har været vigtige i ens liv. Jeg håber I kan finde trøst i den tanke, at han vidste I var der for ham. Således har han følt sig elsket og hvad kunne være vigtigere?

  Well he ran up into the light surprised
  His arms are open
  His mind’s eye is
  Seeing things from a
  Better side than most can dream
  On a clearer road I feel
  Oh you could say he is safe
  Whatever tears at him
  Whatever holds him down
  And if nothing can be done
  He’ll make the best of what’s around
  (Dave Matthews – Lettere omskrevet)

  Jeg ønsker det bedste for jer alle i denne svære tid.

   
  Svar
 55. LoneR

  Kære Liselotte.
  Det gør mig usigelig ondt at høre. Jeg sender Jer mine kærligste tanker. Jeg tror ikke ord kan hjælpe i disse dage – men jeg kan se der er mange kærlige og gode mennesker der står vagt omkring Jer, og det ved jeg er en stor hjælp.
  De varmeste hilsner
  LoneR

   
  Svar
 56. Bettina

  Jeg vil have lov til at udtrykke min dybeste medfølelse til jer alle.
  Er selv mor, og kan forestille mig den sorg i gennemgår.
  Jeg fandt engang et lille digt, som passer så fint på jeres situation.
  Hvad vi her elsker
  ejes kun til låns
  i uvis tid –
  det er naturens orden.
  Og vil du være fri
  for savn og sorg
  da må du intet elske
  her på jorden.
  Knus og kram Bettina

   
  Svar
 57. Linda

  Så kom den frygtede og triste besked…
  Kære LiseLotte og din familie og nære, så stort og smerteligt et tab I har lidt. Jeg sender jer mange varme tanker og styrke til den mørke tid.

   
  Svar
 58. tina olsen

  kære jer alle 3
  hvor gør det bare så usigeligt ondt på mig at hører – tør slet ikke tænke på hvordan i har det!! -har selv prøvet at miste en så nær..så jeg ved godt der ikke er noget der kan gøre det bedre lige nu…men jeg føler med jer….hvad mere kan man gøre!!!
  bare man kunne hjælpe med at tage en lille bid af sorgen – det vil jeg prøve!! – håber det hjælper jer….kæmpe knus til jer 3

   
  Svar
 59. Krebsinden

  Kære Liselotte, Kenneth og Oline

  Det gør mig usigeligt ondt på Jeres vegne, at I skulle miste Jeres solstråle, for det er der ingen tvivl om, en solstråle det var hvad Alexander var.
  Ord er fattige i en situation som denne, men I er i mine tanker.

  Tak fordi jeg fik lov at tage del i Alexanders liv gennem denne blog, det har bestemt ikke været kedeligt.

  Æret været Alexanders minde.

  De varmeste tanker

   
  Svar
 60. christina

  dybeste medfølelse herfra….. min datter ville sige at nu er alexander en stjerne på himlen der sidder og kigger ned til os. sådan vil jeg huske alexander som jeg kun kender gennem din blog men som dog har gjordt så stort et indtryk gennem dine fortællinger

  christina

   
  Svar
 61. Rikke

  Kæreste Liselotte, Kenneth og oline..

  I lang tid har jeg læste på din blog, fulgt med på godt og ondt,
  glædet mig med jer, jublet da kenneth og Alexander tidligere på året var til koncert. ALdrig har jeg skrevet en kommentar og nu når ord er allemest fattige, sender jeg jer bare mine varmeste tanker og min dybeste medfølelse.
  Tænder lys for Alexander på mindet.dk..

   
  Svar
 62. flinkonella

  Åååååå nej, sikke da noget. Mange kærlige tanker fra mig, som har fulgt jer i det stille, jeg føler at jeg kender jer gennem dine dejlige beskrivelser. Aner ikke hvadjeg skal sige, ord er så fattige lige nu! Paspå jer selv og hinanden.

  Flinkonella

   
  Svar
 63. Tina

  Kæreste alle 3, jeg mangler ord, jeg kan kun forestille mig hvor forfærdeligt det er for jer.
  Det virker fattigt men jeg kan kun sende jer min dybeste medfølelse og sympati.

   
  Svar
 64. Anne

  Kære Liselotte

  Vi kender ikke hinanden, men jeg har fulgt din fantastiske blog igennem et stykke tid nu, og jeg er dyb berørt af jeres tab. Det, som du går igennem nu, er noget som enhver Mor frygter og mit hjerte krymper sig helt sammen og jeg har tårer i øjnene ved tanken om den situation du er i nu.

  Det føles så uretfærdigt og hver gang jeg har været inde på din blog har jeg tænkt: DET SKAL ENDE GODT … DET SKAL ENDE GODT. DET SKAL!

  Jeg sender dig og din familie en masse tanker og de bedste ønsker …

  Kærlig hilsen
  Anne

   
  Svar
 65. Pingback: visitsen » Når verden stopper et sted

 66. Malene

  Kære LiseLotte

  Jeg føler og tænker på jer i denne svære situation – hvor er livet uretfærdigt….

  Støt jer til hinanden alle 3, og jeg ønsker for jer i må komme igennem det på bedst mulige vis.

  Mange tanker fra tårefyldte øjne

  Malene

   
  Svar
 67. Pia

  Kære du!

  Sidder her med tårene trillende, uden helt at kunne forstå. De varmeste tanker til dig og dine Liselotte!!!

  Kærligst fra Pia

   
  Svar
 68. Nilleper

  TAK – Alexander – fordi du har gjort en forskel.. og fordi din mor lod os forstå dette.

  Kære Kenneth, Oline og Liselotte: min dybeste medfølelse.
  Ingen ord rækker…

   
  Svar
 69. Hunløven

  Kan ikke sige hvor umådelig trist det gør mig at Alexander ikke er her mere. At et vidunderligt menneske, som kæmpede mod unfair odds, ikke vandt.
  Dog dejligt at hører at han fandt fred, med hans kærlige familie samlet omkring ham.
  Sender min dybeste medfølelse til jer og jeres familie.
  Knus
  Hunløven

   
  Svar
 70. mette

  Kæreste Liselotte og familie,
  Alexander har rørt mange, også mig der med tårer i øjnene læser den besked jeg håbede ikke ville komme…
  I er i vores tanker.
  Mette

   
  Svar
 71. Bette

  Kære Liselotte
  Jeg kunne slet ikke holde ud at skrive noget, da jeg læste, at I havde mistet Alexander. Det gør mig så usigeligt ondt for jer. Jeg satte mig i stedet og genlæste mange af de passager, du har skrevet om Alexander – for du har ret: Han rørte ved mange hjerter! Med dine skriverier har du sat ham et smukt minde, der gør, at Alexander nåede ud til alle os, der aldrig har mødt ham, og midt i håbløsheden var det dejligt at læse om Alexander, der fodrede hunden med nyplukkede hindbær, og se billeder af ham ved stakittet. Jeg kendte ikke Alexander – men takket være dine smukke billeder i både fotos og ord, så husker jeg ham!
  Må I finde styrke til at stå smerten igennem.
  Kærligst
  Bette

   
  Svar
 72. Mia

  Kære familie,
  jeg har fulgt Alexanders historie igennem det sidste år, og det gør så ondt på Jeres vegne. Den værste vi frygter er overgået Jer, og det ønsker ingen. Mine tanker går til Jer.
  Mia, mor til Emma, 6 år og udviklingshæmmet (Handibarn)

   
  Svar
 73. ME

  Ord er fattige. Jeg kondolerer.
  Som de andre skriver så lærte jeg også Alexander at kende gennem din blog (men aldrig IRL) og det er jeg så taknemlig for! Både på godt med hans gode humor og på ondt når kommunen mv. ikke var der for jer og særligt ham. Og det er noget jeg vil huske og tage med mig altid.

  Jeg ved ikke, hvad jeg ellers skal skrive…

   
  Svar
 74. Mie

  Jeg har kigget forbi i ny og næ de sidste dage – bange for at møde de ord, jeg netop har læst.

  Tiden står stille ligenu, mens tårerne presser sig på og omfanget af jeres sorg stille synker ind.

  Pas på jer og giv sorgen den plads, den skal have.

  De kærligste tanker…

   
  Svar
 75. Metteflette

  Jeg begynte å gråte når jeg kom inn på bloggen din i dag! Kjenner ikke deg eller Alexander men man blir likevel revet med av det du deler med oss. Som mor kan man jo forestille seg den sorg det er å miste et umistelig barn. Min dypeste medfølelse til deg og din familie.
  Klem fra Mette, Norge

   
  Svar
 76. Randi

  Kæreste Liselotte, Kenneth og Oline

  Må jeg kondolere. Denne besked har jeg frygtet hver gang jeg gik på Blogbot. Nu kom den, og den gør mig uendeligt ondt på jeres vegne. Godt at vide at I var omkring ham.
  Det har været fantastisk at lære Alexander at kende gennem dine beskrivelser, Liselotte. Tak for det. Jeg tænder et lys for jeres dejlige søn og bror.

  Randi

   
  Svar
 77. Pingback: CAPAC » Sorg

 78. Sille

  Min dybeste, dybeste medfølelse til jer alle. Der er ingen ord, der helt gør fyldest her. Jeg tænder et lys for Alexander, der på trods af et skrøbeligt ydre formåede at vise os hvad livslyst er.

   
  Svar
 79. Yrsa

  MIt hjerte sprang et slag over da jeg kom ind på din side og jeg fik kun læst budskabet inden jeg måtte gå i enrum for at gæde (sidder på jobbet).

  Jeg har jo aldrig mødt jer IRL, men kendt jer i over 6 år over mailen, hjemmesiden og bloggen.
  Jeg føler med jer alle 3 og sender mine varmeste tanker til jer.
  Min dybeste medfølelse

  YRSA

   
  Svar
 80. Nette

  Jeg er oprigtig ked af det på jeres vegne!!!
  Jeg håber, at I kan bære Alexander i jeres hjerter, og sammen tage han frem, når savnet bliver for stort.
  Pas rigtig godt på hinanden.
  Mange tanker
  Nette

   
  Svar
 81. Lotte

  Åh hvor gør det mig ondt for jer. Tænker på jer og håber det bedste for jeres familie.

  Hilsen Lotte
  (som i det stille har fulgt jeres kamp via bloggen)

   
  Svar
 82. Susanne K

  Kæreste Liselotte og familie,

  beskeden om Alexanders død gør mig så uendelig trist. Jeg føler med Jer.
  Kan I huske historien fra i sommer om Alexander der fodrer hunden med bær, i samme takt som Liselotte plukkede dem :-). Den slags historier er værd at huske på.

   
  Svar
 83. Toril

  Kjære Liselotte

  Ord blir fattige, men vit at vi er mange som sender gode og varme tankar og føler med dykk i sorga.

  Varme helsingar
  Toril

   
  Svar
 84. Susanne i Silkeborg

  Alexander valgte godt; da han valgte jer som hans familie. En familie med evnerne til at finde de smukke ting i samværet og det daglige liv. En familie med så meget overskud, at I sammen har kunnet berige os andre med fortællinger og beretninger fra Alexanders og jeres liv. Vi er mange, som er blevet MEGET klogere gennem jer, som har undret os over de forhold vi byder mennesker med behov her i det rige Danmark. Men samtidig – har I sammen givet os dejlige grin. Jeg glæder mig over, at Alexanders alt for korte liv var sammen med så givende mennesker,som dig og Kenneth; at han havde så dejlig og kærlig en søster, som Oline og at I sammen har mange gode minder om og med ham. En kærlig tanke til jer og jeres nærmeste, pas godt på hinanden. Kærlige hilsner fra Susanne

   
  Svar
 85. Trine

  Kære Liselotte!

  Hvor gør dig mig ondt, at du har mistet din søn! Jeg forestiller mig, at smerten over at miste et menneske, der er så dyrebart, må være næsten ubærlig.
  Sammen med mine varmeste tanker sender jeg dig håbet om, at du og din familie må finde styrke til at stå den svære tid igennem!

  Trine

   
  Svar
 86. Anja

  Jeg har fuldt med paa din blog i flere aar efterhaanden, men aldrig givet mig til kende foer. Det kan jeg i denne situation ikke lade vaere med, og jeg oensker bare at sige, at jeg er virkelig virkelig ked af at hoere at I har mistet Alexander.

   
  Svar
 87. Hanne

  Sorg findes der, hvor kærlighed har været på spil.
  Sorg er den pris, vi må betale for at have fået lov at elske !!!
  Mine tanker er hos Jer i denne svære stund.
  Minderne vil leve evigt.
  Tag vare på Jer selv og hinanden.

   
  Svar
 88. erlando

  Åh nej, hvor gør det mig ondt!

  Jeg er sikker på, at alle, der har fulgt din familie via dine skriverier, er dybt berørte af at læse om Alexanders bortgang.

  Min dybeste medfølelse og varmeste tanker til jer.

   
  Svar
 89. Anja

  Det gav et stød i hjertet på mig, da jeg læste det. Et stød af medfølelse, åh jeg græder for jer – og ja, ord er fattige, SÅ fattige. Men ikke destomindre skal I vide, at I alle får min allerdybeste medfølelse og varmeste tanker.

   
  Svar
 90. nina

  Kære Liselotte,
  Hvor er det synd for jer. Varme tanker til dig og din familie – og tak fordi vi måtte lære Alexander at kende og blive lidt klogere.

   
  Svar
 91. Pingback: Miss Needles » Blog-arkiv » Et lys

 92. Barfod

  Hej Liselotte
  Jeg kender jer jo ikke, har fulgt med fra sidelinjen.
  Men jeg sidder sgu’ her og tuder og jeg kender jer ikke…
  Det gør mig ondt

   
  Svar
 93. W:A:N:N:A:B:E

  Kære Liselotte,
  De varmeste tanker til Oline, Kenneth og dig – og til Alexander, hvis liv blev for kort, men som hele tiden var omgivet af varme, kærlighed og omsorg.

  De bedste ønsker for jer i fremtiden

  Kærligst fra
  Anita

   
  Svar
 94. Helle Læsø

  Kæreste Liselotte og familie.
  Det gør mig så usigeligt ondt, at I har mistet Alexander. Her rækker ord ikke. I har fam.Læsø’s dybeste medfølelse.
  Kærlige tanker
  Helle

   
  Svar
 95. Lene Nehlsen

  Ja ord er fattige som så mange andre skriver. Det rammer hårdt – selv for os “fremmede”.
  Men vid at du og Alexander har gjort en forskel med jeres historie! I hvert fald for mig..

   
  Svar
 96. Smilla

  Åh gud nej Liselotte. Jeg er fuldstændig tom for ord over tabet af din Alexander. Tak for det indblik du har givet mig og andre læsere i hans liv. Din kærlighed til ham er strålet ud af dine tekster. Han lyder som en helt speciel dejlig dreng.

  Alle mine tanker til dig og dine.

   
  Svar
 97. Pingback: Female Cliché » Blog Archive » Lys i verden

 98. Sig

  Du
  Av Karin Sveen

  Du som er borte, du finnes.
  Du finnes i våre tanker.
  I dem skal vi være hos deg

  Du som er borte, du finnes.
  Du finnes i våre hjerter.
  I dem skal du være hos oss.

  Du som er borte, skal finnes
  Du finnes i vår sorg
  I den skal vi trøste hverandre og deg

  Du som er borte, skal finnes
  I gleden når gleden kommer.
  Den skal vi finne og dele med deg.

  Vi som lever skal leve
  som venner, med deg som venn.
  I alle våre minner
  skal vi være sammen igjen

  Det vi skal gje kvarandre

  Bente Bratland Mæland

  Det fins bører vi må bæra
  det fins smerter i oss
  som ingen kan nå
  der er rom som er avstengde….
  Og likevel kan vi møtast

  Å stå ved grinda og gripa ei hand.
  La tida vera tid
  og elvar renna opne
  Ikkje alt fins det ord for
  Ikkje alt kan vi gje
  eller få

  Men dét vi kan gje kvarandre:
  å strekkja opne blikk mot einannan
  La stengsler vera stengsler,
  netter vera netter,
  Og gje kvarandre kvile-
  ei naken open stund av
  nærleik

  Sorg

  Linn Stokke

  Sorg
  Det hemmelige landet
  Det ensomme landet
  Mitt land
  Ingen kan skrive ordene for meg,
  For bare jeg kan oppleve sorgen på min måte
  Jeg forstår ikke hva død er
  Men tankene tenkes om og om igjen
  Så jeg kan akseptere
  at død er

  Hvordan se livet, hvis jeg ikke vil se døden?

  Jeg må oppsøke tankene
  Aldri vike unna

  Jeg må oppsøke tankene
  Aldri vike unna
  Bare i smerten er roten til det nye livet

  Tenner eit lys for Alexander og de som sit igjen!
  Klem frå Sig

   
  Svar
 99. Birgit K

  Kære alle 3!
  Det gør mig uendelig ondt at høre, at I har mistet Alexander.
  Mine tanker har været hos jer siden jeg læste, at jeres dejlige søn var blevet indlagt og hvor alvorligt syg han var. Har fulgt din weblog i ca. 1½ år. Det har været dejligt at følge, hvordan Alexander har lyst op i jeres liv og familie. I har kæmpet hårdt for at give ham det bedste. Nu er Alexander en stjerne på himlen. De bedste ønsker for jer.

   
  Svar
 100. Line74

  Kære Liselotte

  Via dine ord blev Alexander levende, han vil fortsat være en del af alle os der fulgte dig og ham i tiden der gik.

  Mange knus og varme tanker til dig, Kenneth og Oline

  Line

   
  Svar
 101. Birgitte

  I har min dybeste medfølse jeg sender jer mine varmeste tanker Kærlig Hilsen Gitte mor til Nicolai 18år (multihandicabet)

   
  Svar
 102. Damen

  Flere har skrevet, at De havde frygtet at skulle læse at nu var Alexander død. Tænke sig, den tanke havde slet ikke strejfet mig. Selvom jeg vidste at hans odds var imod ham. For mig var han bare så levende….og det er han endnu. Det tror jeg han altid vil være, ikke bare i jeres tanker, men også i vores.

   
  Svar
 103. signe

  Alt er stille nu
  Lille mand
  Ingen er så smuk som du
  Ro tegnet i dit ansigt
  Dit hjerte som var så stort
  Og fyldt med kærlighed
  Er så stille nu
  Lille mand
  Ingen ord kan trøste nu
  Tårer på vore kinder
  I vore hjerter, fyldt med kærlighed.

  Du træder over på den anden side,
  Din jordiske krop er forladt
  Dit jordiske lys er slukket
  Men du lyser kun stærkere end før
  Jeg ser du går med rolige skridt
  og fyldt af kærlighed.

  Til Liselotte, Oline og Kenneth
  Min dybeste medfølelse…
  @–>–>–

   
  Svar
 104. Maria uden blog for indeværende

  Kære Liselotte

  Det gør mig frygtelig ondt…

  Jeg fik sådan en mærkelig følelse i går, da jeg tænkte på Jer. Noget var helt forkert. Men slog det hen – for havde mit hoved sat på frekvens “Alexander vil komme igennem”. Det fik tårerne til at trille stille ned af kinderne, da jeg læste det værste af det værste…

  Vid at han har rørt mig – og så mange andre mennesker ! Det er overvældende og hjerteskærende at læse de mange kommentarer herover…

  Tænker på Jer – sender Jer styrke, varme og tanker…

  Og har sendt en tanke op til himlens nye stjerne…

   
  Svar
 105. Gitte M

  Min dybeste medfølelse.
  Jeg har fulgt jers liv i snart lang tid og har grinet og grædt med jer over alle livets glæder og besværligheder. Men da jeg læste det
  sidste indlæg var jeg knust. Hvor er det dog uretfærdigt………. jeg har ikke flere ord for hvad jeg føler lige nu.

   
  Svar
 106. Hannah

  Kære Liselotte og familie
  Det gør mig så ondt, og også jeg sender jer mine varmeste tanker. Pres nu ikke dig selv for hårdt med alle disse net-voyeurer, som skriver kondolencebeskeder og af gammel vane kigger nysgerrigt videre indenfor i dit liv. Giv dig tid, luk ned en stund og skriv kun, hvis det hjælper dig.

   
  Svar
 107. Karin

  Kære Liselotte og din familie,

  Det gør mig så ondt at læse, og bringer tårer frem i mine øjne. Du har formået at gøre Alexander så levende for mig gennem dine ord, hvilket bekræfter overfor mig, at hans liv har været meget værdi- og menignsfyldt. Hvordan må det ikke have været at kende ham helt tæt på – være hans mor, far og søster. Jeg tror det har været fantastisk!

  Inderlige varme tanker til jer alle.

   
  Svar
 108. Strikkelise

  Vi kjenner hverandre ikke, men jeg har lest bloggen din en stund.
  Takk for at du har delt med oss hvordan det er å leve med et annerledes barn.
  Jeg sender gode tanker og ønsker deres vei.

   
  Svar
 109. Pingback: amazing space! » endnu en tom plads i alfabetet

 110. Kim

  I har rørt så mange med jeres stor kærlighed–også her i Wisconsin. Så stor var Alexanders hjerte, og jeres.
  Med stor medfølelse,
  Kim

   
  Svar
 111. Heidi Brandt

  Kære Liselotte,
  Du kender mig ikke, men jeg har hørt om dig på Handibarn og har fulgt lidt med i din smukke og spændende blog.

  Lisbet fortalte igår, at Alexander er gået bort. Det gør mig ondt at høre.
  Hver gang et af vores handicappede børn dør, slukkes en stjerne, som har gjort veden rigere på kærlighed.

  Mange hilsner
  Heidi, mor til Ursula 6 år og multihandicappet

   
  Svar
 112. Mette

  Jeg skriver her min første besked til dig Liselotte. Har i lang tid fulgt med i kampen for Alexander.

  Det gør mig utrolig ondt for jer. Jeg er dog sikker på, at Alexander har det godt i trygge hænder hvor han er nu. Og han har været så heldig i sit liv, at have en af de mest kærlige familier jeg er stødt på.

  Mange tanker til jer alle
  Mette

   
  Svar
 113. Julie

  Kære Liselotte. Det gør mig så ondt at læse og jeg sender min dybeste medfølelse. At miste et barn er det værste jeg kan forestille mig.
  Kærlig hilsen Julie

   
  Svar
 114. Pingback: Kimporatoriet

 115. Peach

  Kære Liselotte

  Det gør mig så forfærdelig ondt at vende tilbage til DK og læse om den tragedie, der har ramt jeres familie.
  Jeg sender de varmeste tanker til dig, Kenneth, Oline, og til Alexandar.

  Min dybeste medfølelse
  Johanna

   
  Svar
 116. Pingback: » Blog Archive » Et lys tændes

 117. Pingback: » Blog Archive » Et lys for..

 118. Margit

  Kondolerer. Føler med jer. Frygter selv at stå i den situation, fordi min lillebror også er syg. HERREN LØFTE SIT ÅSYN OVER JER OG GIVE JER FRED. Kæmpe knus

   
  Svar
 119. Mette > alias Mezelle

  Jeg har været på din blog før… og det er fortsat min favorit. Jeg har nu holdt “pause” fra bloglæseriet et par måneder. Jeg læser lidt hist og pist i din blog – og pludselig går det op for mig at Alexander ikke er hos jer mere… fysisk…

  Det gør mig virkelig ondt at høre – og selvom det er mange måneder siden sender jeg dig mange varme tanker. Ja, du aner jo ikke hvem jeg er… men din blog er bare så personlig og varm… og jeg har da et billede af hvem du er – og det er et dejligt billede :)

   
  Svar
 120. Pingback: Bærer af lyset at ligenuoghér

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)