6

Startskuddet kan lyde

Hold da helt fast i din pony, hvor tiden mildest talt er løbet fra mig. Den oprydning og rengøring fik da tag i mig, skal jeg love for. Til gengæld er her sirligt nu. Helt og aldeles. Altså lige med undtagelse af arbejdsværelset, som stadig er proppet…

Renskuret

Der er kun en smal sti at færdes på dernede, men det har sin forklaring. Den er måske ikke god, men den er der. Det er julepynten. Den skal sorteres.

Nu tænker du nok, at det skulle jeg bare se af at få overstået, men jeg kan ikke. Jeg har så svært ved at skulle sortere og pakke ned. Jeg skal have det hele gennem fingrene og det betyder, at Alexander er med på sidelinjen. Han elskede julen og meget af det som nu skal sorteres, er ting som han har været med til at hænge op jul efter jul. Det er svært for mig.

Alt i alt helt gennemsnitsligt og normalt, men det kræver altså lige lidt ekstra kræfter og mentalt overskud at tage fat om nældens rod. I morgen måske. I dag starter ferien!

You Might Also Like

6 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  29. juni 2007 at 22:18

  Jeg tror også tiden arbejder for mig, så det skal nok komme, Lisbeth :-)

  Tak for ønsket omkring ferien. Nu venter vi bare på det gode vejr ;-)

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth
  29. juni 2007 at 21:49

  Kommer tid kommer råd. Vi har julepynt, som er mere dyrebar end det dyreste krystal, nemlig det vores Mathias lavede. Det skal op, også selvom det gør ondt. Du kan sortere, når du er klar, ikke før. God sommerferie.
  KH Lisbeth

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  29. juni 2007 at 21:27

  Jeg tror der vil falde massive protester, hvis jeg udsætter til jul, men det skal også nok komme. Tiden skal bare være rigtig :-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne/Amager
  29. juni 2007 at 20:56

  Det er da også rart at vide at der i disse kasser ligger gode minder om Alexander! Det eneste Mathias elsker ud over sommerferien er også julen. Der er så meget i de kasser man forbinder med disse drenge. Måske skal du også bare lade kasserne være indtil jul – så Alexander stadigvæk kan være med til at hænge op? Mange kram fra hovedstaden. Marianne

 • Avatar
  Reply
  Katja
  29. juni 2007 at 20:53

  Julepynten løber ingen steder, det er godt at have tankerne og sjælen med i projektet – så giv tid – så du mærker at det bliver gjort rigtigt. Om det så bliver i dag, i morgen, om en uge, en måned, eller senere, det er underordnet…..du finder det rigtige tidspunkt når det kommer til dig !
  Rigtig god ferie – fra en som også starter sin ferie og håber på tørvejr.
  Kh Katja

 • Avatar
  Reply
  Ella
  29. juni 2007 at 20:09

  Det haster ikke mere end det jawer, Liselotte. En dag er du klar til det.

  I dag starter ferien og den bliver god :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)