7

Mælkeskum og gorgonzola

Oline hjertebarn har foræret mælkeskummer, som virker. Nu er der kaffe med tommetykt mælkeskum. Skoldhed er drikken, for mælken er naturligvis varm. Hun vidste lige, hvad vi kunne bruge sådan en juledagsaften foran tv’et.

Olines mælkeskum

Sammen med gorgonzolatrekanter kan den sagtens udfylde ventetiden til Life of Brian kommer om en lille times tid. Jeg skal nok sørge for at være vågen.

Nye spil

Noget af eftermiddagen er brugt inde på Olines værelse. Der var nye spil til stor moro for både mor og datter, men jeg skylder måske at røbe, at jeg faldt i søvn og tog et par timer under det varme vattæppe, mens Oline stred sig igennem overlevelse på en øde ø.

Hun havde tydeligvis ikke haft brug for min hjælp og derfor fortrak jeg også ind i stuens lys og varme efter at være kommet op til overfladen igen. Hun er stadig ikke blevet træt af spillet, men hun bliver vel sulten på et tidspunkt og kommer ud i verden igen. Der er ingen tvang i dag.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Lidt dit og lidt dat « et cetera
  15. januar 2008 at 14:53

  […] har genopdaget min mælkeskummer. jeg blev mindet om den hér – og Kusmi Tchai med mælkeskum på toppen smager dejligt – men ellers ville man også kunne se […]

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. december 2007 at 11:37

  Øv for pokker, Mette – jeg håber du snart får det bedre :-)

  Ella, du skal få mælkeskum, for det smager dejligt :-)

  Lizet, det er en mælkeskummer fra Bodum. Den er lavet i glas, så den tåler fint varm mælk og faktisk skummer det meget bedre, når det er dejligt varmt.

 • Avatar
  Reply
  Lizet
  26. december 2007 at 11:30

  God jul til jer alle…

  Mælkeskummer til varm mælk? Det lyder som noget en kunne have lyst til – så hvis du gider vride armen om på Oline og få hende til at afsløre fabrikatet, er vi mange der vil blive lykkelige ;o) Min mælkeskummer virker kun til kold mælk, og det er altså ikke det samme!

  Lizet

 • Avatar
  Reply
  Ella
  26. december 2007 at 11:04

  Vi har filmen et eller andet sted på VHS – en hamrende god film, som alle i familien elsker :-)

  Ligesom jeg er sikker på, at jeg også vil elske kaffe med Olines skumgave ovenpå :-)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  26. december 2007 at 09:29

  Desværre er jeg indhentet af en sejlivet forkølelse, som gør træt. Jeg kæmpede og kæmpede for at holde mig vågen til Life of Brian, men desværre. Nåede dog at vågne op ind i mellem til et godt grin, for jeg kender filmen fra dengang. Den gør glad! Nyd 2. juledagen – det vil jeg! Endelig en dag uden planer. God jul.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. december 2007 at 01:45

  Jeg er vågen – og griner, så jeg er ved at flække :-)

  Guldstøvler… og billede, jo da… senere :-)

 • Avatar
  Reply
  Sifka
  26. december 2007 at 00:53

  Uf, jeg nåede ikke en lille lur, men jeg er stadig vågen og nu er filmen begyndt, så må jeg se om jeg holder hele vejen. God fornøjelse, hvis ellers du er vågen. Guldstøvler?? Billede?

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)