5

Og så lige nu…

Det tog ufatteligt mange timer at lokalisere problemet, men vi har manglet strøm med jævne mellemrum – alt for jævne mellemrum og overgang i et eller andet havde vi med sikkerhed, men at lokalisere den slags kan være en langvarig affære. Det var nu slet ikke det værste. Det var prisen på miseren…

Ny fryser på vej

Heldigvis skete det i dag og ikke i morgen, for selvfølgelig skulle det vise sig, at der en dybfryseren, som har valgt at udånde denne morgen.

Nu er Kenneth ude at købe ny dybfryser, for vente kan det ikke. Den gamle fryser kan ikke mere, men den er til gengæld stoppet med godt kød, frosne sommerbær og saft til kolde tider, som nu. Der var ingen vej udenom. Fandens også, men i grunden sidder jeg mest af alt tilbage med lettelsen over, at det endelig lykkedes os at lokalisere dagens udfordring… *suk*

You Might Also Like

5 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. januar 2008 at 15:30

  Jo tak, Stine – det er rigtigt, at det er heldigt at vi opdager det allerede :-)

 • Avatar
  Reply
  Stine
  26. januar 2008 at 15:24

  Vores køleskab stod engang af midt i sommerferien og som Catarina husker jeg også tydeligt lugten. Godt I fik opklaret det før det nåede så langt. Og god arbejdslyst med at flytte alle de gode sager over ;)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  26. januar 2008 at 15:02

  Ja, det er da en ny fryser, som er resultatet og det er jo ikke helt skidt, men det var lidt af en udfordring at lokalisere problemet og det tog frygtelig lang tid, som kunne være brugt på andre og sjovere ting, men sådan skulle det ikke være i dag…

  Catarina, det lyder rigtigt væmmeligt med den fryser :-(

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  26. januar 2008 at 14:38

  De var da godt det skete mens I var hjemme.

  Da jeg var barn kom mine forældre og jeg hjem til et hus der stank af rådne medvare, kummefryseren havde valgt at stå af midt i sommerferien. Bare tanken nu bringer duftminderne frem føj for den.

 • Avatar
  Reply
  Charlotte Illum Larsen
  26. januar 2008 at 14:30

  Så vender jeg den og siger. Tillykke med jeres nye fryser – måtte den altid være fyldt med lækre sager. Hilsner fra Ærø

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)