12

Ud? Nej tak, ikke til mig, tak…

Der er torvedag i centrum, men ikke om jeg orker. Det blæser frygteligt, regner og rusker og der vil med garanti ikke være noget på torvet, som er i stand til at opveje turen derind, så jeg har droppet tanken om frisk fisk og kan sagtens forliges med noget andet, når den tid kommer.

Lørdagsudsigt

Der er ikke fornøjelse forbundet med udeliv i dag, medmindre man har hang til selvpineri eller uopsættelige ærinder, så alle planerne om grønt, blomster og siden strøgtur er droppet og i stedet skal tiden vist investeres i pyjamas, varme sokker, te og hygge med familien. Det vil passe mig ganske fortrinligt.

Gennem vinduet har jeg udsigt til nogle af de større træer i haven. Trækronerne svajer og ind imellem tænker jeg, at de ikke holder, men træer er ikke sådan at knække, så de bliver uroligt stående og bøjer nakken, når vindstød kaster dem ud i kaos. Godt jeg ikke er tvunget til at være derude, sammen med dem, men kan skrue op for den indre varme med en kop kaffe, lidt radio og lys i stagerne.

Lys i stagerne

Gårsdagens overraskelse sidder stadig i kroppen, for uanset træthed, så endte det sent og det var selvfølgelig fordi, at det var rigtigt hyggeligt. Energien er ikke fremherskende, så det bliver de stille sysler, som får plads denne lørdag.

Jeg har bestilt garn til Ella Jacket. Jeg har ikke modtaget garnet endnu. Det ville ellers være en fin beskæftigelse sådan en lørdag, hvor sofaen indbyder til film og hygge, men måske er jeg heldig, at det kommer senere. Så skal der strikkes, hvis jeg kan. Ud skal jeg i hvert fald ikke, hvis jeg kan slippe.

Du vil sikkert også kunne lide