5

Og så lige nu…

Det tog ufatteligt mange timer at lokalisere problemet, men vi har manglet strøm med jævne mellemrum – alt for jævne mellemrum og overgang i et eller andet havde vi med sikkerhed, men at lokalisere den slags kan være en langvarig affære. Det var nu slet ikke det værste. Det var prisen på miseren…

Ny fryser på vej

Heldigvis skete det i dag og ikke i morgen, for selvfølgelig skulle det vise sig, at der en dybfryseren, som har valgt at udånde denne morgen.

Nu er Kenneth ude at købe ny dybfryser, for vente kan det ikke. Den gamle fryser kan ikke mere, men den er til gengæld stoppet med godt kød, frosne sommerbær og saft til kolde tider, som nu. Der var ingen vej udenom. Fandens også, men i grunden sidder jeg mest af alt tilbage med lettelsen over, at det endelig lykkedes os at lokalisere dagens udfordring… *suk*

Du vil sikkert også kunne lide