8

Jeg skal ikke klage

Nu kom så hosten. Jeg vidste det. Jeg ville ikke slippe for den, men til gengæld er feber og hovedpine væk og hellere hoste, selvom hals og svælg protesterer hver eneste gang.

Selv stemmen er langsomt ved at vende tilbage. Jeg lyder hæs og ru, som en, der har drukket for meget whiskey og intet kunne være mere forkert. Jeg drikker aldrig whiskey, men måske jeg skulle begynde, som en del af en kur, som er hjemmestrikket, men effektiv? Nej, jeg tror det ikke. Det smager ikke godt og gør træt. Det sidste er ikke nødvendigt. Det klarer jeg så udmærket selv for øjeblikket.

Fødselsdagskort

Jeg skal skrive fødselsdagskort. Egentlig har jeg en invitation til stor fødselsdag denne weekend, men jeg håber vinden vender og jeg ender med at føle mig frisk, for lige nu ser det ikke just opløftende ud. Jeg synes det er en uoverskuelig opgave, at skulle samle kræfterne, men der er tid at løbe på.

Solen skinner. Jeg har det faktisk bedre. Jeg skal vist ikke klage.

You Might Also Like

8 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. februar 2008 at 19:22

  Jeg er i bedring… og det helt uden whiskey ;-)

  Jeg tror, at det her er på vej den rigtige vej, men nu har det sørme også varet længe nok. Halsen gør stadig ondt og lidt søløve er der da over mig, men jeg er bedre tilpas, så jeg skal ikke klage :-)

  Måske en rom-toddy senere… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Peter
  28. februar 2008 at 19:19

  whiskey er et af de bedste midler der ikke virker mod forkøelse!

 • Avatar
  Reply
  Ella
  28. februar 2008 at 18:06

  Du havde ikke overdrevet, Liselotte – stemmen var pænt rusten ;-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  28. februar 2008 at 17:23

  whisky er heller ikke mig, så hellere te med rom i :-) det kurerer alt.

  Har Kenneth fået alle nålene pillet ud, ellers må du trøste ham med, at akupunktur siges at være godt ;-)

 • Avatar
  Reply
  Karin Hørkilde Jensen
  28. februar 2008 at 17:05

  Må jeg på det varmeste anbefale dig at brygge en romgrogg….. En GOD skvæt rom, godt med sukker og kogende vand oveni. Drik den siddende på sofaen, så du kan vælte rundt, hvis den blev liiiiiige en tand for stærk. Den drik kurerer ALT her i huset, og så smager den tillige herregodt. Tit snupper vi lige een bare sådan for at forebygge!
  Rigtig god bedring.
  Kærlig hilsen Karin

 • Avatar
  Reply
  Magda Johnsen
  28. februar 2008 at 14:56

  Hei Lise Lotte
  Ser at du er glad i å strikke mønsterstrikk, sjal og skjerf. Fant et pent grønt skjerf her: http://www.tahkistacycharles.com/freepatterns.php
  oppskriften er endatil gratis. God bedring : )

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  28. februar 2008 at 13:49

  Endnu engang et flot banner fra din skabende hånd :)
  Tillykke med at du er sluppet af med noget af dårligdommen.
  Hvis du drikker (nok) whiskey, så ender du med at blive svimmel – og det kan da vist være det samme.
  God og dejlig dag (trods alt) til dig – nyd solen!!! :)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  28. februar 2008 at 12:18

  Og hovsa! Så var der lige et nyt superflot topbanner dér! ;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)