5

Godt initiativ, synes jeg

Ind imellem er jeg nødt til at overgive mig…

Gratis julekørsel i Nordjylland

Med DSB, NT, Nordjyske Jernbaner og Arriva kører du gratis i julen. I hele december måned er der gratiskørsel i DSB’s regional- og Intercitytog på lokalbanen mellem Skørping Station i syd og Lindholm Station mod nord. Oveni kan du køre gratis med linje 60E.

Alle søndage i december frem til jul er al kollektiv trafik i hele Region Nordjylland gratis. Det gælder DSB’s tog, Arrivas tog på Thybanen, Nordjyske Jernbaners lokaltog og alle NT’s busser – også telebusser.

Du stiger bare på. Lad bilen stå og glem juletrafikken. Ingen parkering, ingen kø og ingen billet.

Se, det er da service og en kæmpe lettelse med tanke på de umulige parkeringsforhold vi har for øjeblikket. Jeg vil prøve at huske, at benytte mig af det. Det var en kæmpestor succes sidste år og det var ikke takket være mig, er jeg nødt til at sige.

You Might Also Like

5 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. november 2008 at 22:19

  Annepålandet, det er ikke fordi der er den store forskel på jer og os. Her er det også alt for dyrt med den kollektive trafik, men den juleservice er nu en rigtig god idé :-)

 • Avatar
  Reply
  Annepålandet
  13. november 2008 at 20:06

  Men det er da bare helt fantastisk! Her har norske myndigheter noe å lære!!!
  (Men her legger de på billettprisene i stedet – og etterpå klør de seg i hodet og lurer på hvorfor privatbilismen øker…).

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. november 2008 at 14:33

  Nej, jeg har ikke Nordjyske fra i dag, så måske du har ret, Dorthe. Det er nok bedst at tjekke, hvis man vil benytte nærbanen :-)

 • Avatar
  Reply
  Dorthe
  13. november 2008 at 13:45

  Hej Liselotte,

  Har du Nordjyske fra i dag? På forsiden står ordningen omtalt, men sidste afsnit lyder: “Sidste år var nærbanen gratis i hele december, men dette element er ikke med i år.”

  Derfor tror jeg altså kun det er søndage det gælder for i år – desværre, men det er da også noget. Eller også tager Nordjyske fejl – det ville jo ikke være første gang :)

  /Dorthe

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  13. november 2008 at 12:14

  Så går jeg bare hjem fra Skørping ;)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)