13

Spredt fægtning

Jeg er simpelthen så god til at sprede mig over mere end ét projekt. Det gælder i alle livets forhold – altså undtagen dét forhold – så jeg faldt i og lod mig inspirere af foråret og intentionerne om hjemmesyede, florlette tunikaer.

Undskyldningen er, at jeg alligevel ikke kan nå at blive færdig med bølgerne inden sengetid, som er sidste frist for håndarbejde på denne side af mandag og så må man (som i jeg) gerne starte et nyt lille projekt…

Frygteligt mange luftmasker

Nu sidder jeg her med et antal luftmasker, jeg slet ikke gider tælle, fordi det ville gøre mig deprimeret, men idéen om et sommerbælte, den er ikke skrottet endnu… for jeg har set dette her og er forelsket.

You Might Also Like

13 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. april 2009 at 21:22

  Suzanne, det er skønt at forelske sig… om og om igen :-)

  Jeg har nogle af lattekopperne. Stik mig bare nogle flere… og de blåstribede er bare et forslag ;-)

 • Avatar
  Reply
  Suzanne
  5. april 2009 at 21:09

  Uhh det med forelskelsen kender jeg alt til, så jeg har pt. gang i flere strikkeprojekter… Forelskelsen er lidt nemmere, når det er noget fra Greengate, som man bare kan købe – kan se at du kunne ønske dig Lattekopperne med de lyseblå striber… Min kærlighed faldt på de lyseblå med prikker :)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. april 2009 at 07:31

  Det er godt at have små projekter, som gør livet lidt sjovere. Jeg kan vist ikke nøjes med ét :-)

 • Avatar
  Reply
  Kirstenk
  3. april 2009 at 06:48

  Hollistisk tankegang og garndiversitet, hmm gode argumenter for det som jeg også gør, nemlig, at gå i gang med flere ting på en gang…lige nu har jeg taget mig vældig meget i nakken og har kun to ting kørende… (sån da) jeg tror aldrig det er sket før…Fint bælte, materialerne og hæklenålen har jeg, men måske jeg skulle prøve at begrænse mig, måske!!

 • Avatar
  Reply
  Solsikkens-Sang
  3. april 2009 at 06:43

  Uha, det med at sprede sig over flere projekter, det kender jeg alt for godt, ved slet ikke om mine igangværende projekter, kan tælles på én hånd eller to? Så vil slet ikke nævne dem her *G*

  Men jeg synes dit nye projekt, er utroligt flot, og jeg glæder mig meget til at se dit færdige resultat. Og farven, den er rigtig sommeragtig :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  2. april 2009 at 23:08

  Holistisk tankegang og garndiversitet er da begreber, som er lige til at putte i inderlommen til næste gang, jeg må forklare… om ikke andet, så for mig selv ;-)

  Bæltet blev forøvrigt supergodt – flere af dem, tak :-)

 • Avatar
  Reply
  anne-grethe sørensen
  2. april 2009 at 23:07

  Hej Lise-Lotte!
  Læste lige dit indlæg om florlette tunikaer…. ostelærred er
  godt til, ikke mange farver, men jeg har brugt dylon og det
  holder godt:)

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth Bula
  2. april 2009 at 22:41

  Jeg kjente meg igjen i Oskars’ masing om veranda utflukter, for vi har også hund. Og man kan være fristet til salg, men når det kommer til stykke er man bare inderlig glad i dem.
  jeg kjente meg igjen i hvor ulidelig kjedelig det er å stryke tøy og jeg er så absolutt FOR at man skal ha MINST tre prosjekter på gang! Så all støtte til deg både ved strykebrettet og i sofakroken!

 • Avatar
  Reply
  Fie
  2. april 2009 at 21:04

  Hmm, nej, det kender jeg bestemt ikke noget til :D altså, jeg tænker mere på det som garndiversitet.

 • Avatar
  Reply
  Nina
  2. april 2009 at 20:21

  Det er vel nok fint – sådan et kan enhver da bruge til sommer! Gu’ ved om Hendes Verdens server kan mærke at du lige har linket til dem – det tog flere minutter at loade siden med bæltet *GG*

 • Avatar
  Reply
  Esther
  2. april 2009 at 20:10

  Ha! Den der med at sprede sig over flere projekter ad gangen kender jeg alt for godt.

  Pt. har jeg – bare på håndarbejdsfronten – gang i:

  – en pude (broderi)
  – slumretæppe (strik)
  – et kort (perlebroderi)

  Jeg er overbevist om, at det skyldes jeg har en holistisk tankegang *G*

 • Avatar
  Reply
  one K
  2. april 2009 at 20:08

  Forstår godt at du er forelsket, ble det nesten jeg også for beltet er lekkert og er i skuddet i motebildet nå, selv om det ikke er en kriterie for å like noe..

  God tur og tillykke med konfirmanten! Og ikke minst, god påske!!

 • Avatar
  Reply
  hilde
  2. april 2009 at 20:02

  Nydeleg belte, ja! At du begynner på nye ting på den måten du beskriver, er berre eit tegn på at du er veldig kreativ. Og det er flott for oss som er innom bloggen din, for her er det mykje å bli inspirert av!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)