14

Jeg elsker regnvejr

Morgenvejr

Vi ligger lige i det bælte, som begaves med vand. Faktisk vælter det ned fra himlen og alt er vådt, kun for at blive endnu vådere, men huset er hult og indenfor er der varmt og tørt. Ude på terrassen druknes planter i rigelige mængder vand og jeg er glad for, at de fleste potter og krukker er naturligt utætte, så noget af vandet kan løbe fra. Ellers var halvdelen formentlig gået til.

Pelargonier er ikke glade for vand. De ser mere og mere sølle ud, men en redningsaktion bliver iværksat, når tørvejret igen indfinder sig. Ikke et sekund før. De må klare sig, som de bedst kan, ligesom resten må.

Jeg skal på arbejde om lidt. Jeg har tidligt fri og kan starte weekend allerede klokken 13. Det er den rene luksus. Weekend med fri og ingen aftaler. Weekend med plads til indendørs hygge denne fredag, hvor der tilsyneladende ikke er tørvejr i sigte. I morgen kommer tørvejret, men det stabile sommervejr lader vente på sig eller skal findes under helt andre himmelstrøg. Det bliver ikke lige nu, men snart. Indtil da tager jeg til takke med den danske sommer, svigefuld som den er. Faktisk elsker jeg regnvejr.

You Might Also Like

14 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. juni 2009 at 14:06

  Tina, sådan er det nemlig :-)

  Qehenne, i lige måde – rigtig god weekend :-)

  Irene, man skal i det hele taget passe på med at ønske. Man kunne jo få :-)

 • Avatar
  Reply
  Irene
  12. juni 2009 at 13:22

  jeg vil bare lige advare kraftigt mod at ønske sig alt for meget regn … Sir’ det bare, ing!

 • Avatar
  Reply
  Qehenne
  12. juni 2009 at 13:10

  Ville bare ønske deg en nydelig weekend, uansett vær!

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  12. juni 2009 at 11:46

  Det er saadan med vejret at man lige saa godt kan nyde det som det er, for det staar endnu ikke at lave om paa!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. juni 2009 at 11:28

  Kirsten, jeg krydser lige fingre for noget tørvejr ;-)

  – og god weekend til dig også :-)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  12. juni 2009 at 10:42

  Jowjow, regnvejret kan skam være rigtig dejligt – men jeg krydser nu alligevel fingre for sol fra en skyfri himmel i weekend´en. Jeg gider huleme ikke lægge terrasse i øs-pøs-regnvejr! Ellers tak, du…

  Men god weekend alligevel :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. juni 2009 at 09:28

  Charlotte, de har det vådt i dag, det er der vist ingen tvivl om. Juni kan jo være frygtelig våd, men lad os håbe, at der ligger sommervarme og venter forude :-)

  – god weekend til dig :-)

 • Avatar
  Reply
  charlotte
  12. juni 2009 at 09:24

  Tænker på min datter og de andre børn, som går i skovbørnehave. De er udenfor hele dagen, pakket ind som små Michelin-børn i termo-, regntøj og skivanter…. Sikke en juni..
  God weekend Liselotte og jer andre

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. juni 2009 at 09:08

  Anne, jeg kan godt forstå, at du ikke er vild med blæsten. Vi går udenom den værste blæst, så det er måske derfor, jeg ikke er så forbeholden, for der er ikke noget værre end kombinationen af blæst og regn. Man bliver frygteligt våd så ;-)

  God weekend til dig også :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne, Mandagspigen
  12. juni 2009 at 08:30

  Regn er ok…men ikke den forbistrede blæst … den gør noget ved mit hoved …godweekend :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. juni 2009 at 07:57

  Catarina, jeg forstår godt, at du nyder tørvejret efter en hel dag med regn, men jeg tror regnen har flyttet sig herop denne fredag, så jeg forbereder mig bare på en indedag ;-)

  God fredag til dig også og rigtig god weekend :-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  12. juni 2009 at 07:53

  Normalt her jeg heller ikke noget imod regnvejr, men når jeg oplevede en hel dag som i går, hvor det slet ikke var tørvejr i et eneste minut, så er det altså dejligt med en dag som i hvert fald er tør lige nu.

  God dag og god weekend. :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. juni 2009 at 07:47

  Kirsten K, det ville da være skønt med lidt strandvejr, men lige præcis i dag synes jeg, at det er rigtigt hyggeligt med regnen, som falder stille :-)

 • Avatar
  Reply
  Kirstenk
  12. juni 2009 at 07:45

  Tja, faktisk så kan jeg også rigtig godt lide regnvejr, men jeg synes nu snart det er nok, kunne rigtig godt tænke mig lidt sommervejr, snart…

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)